Μετωπική Άδωνι-Σύριζα για επεισόδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, Δούρου και Κουντουρά
19/03/2019 19:36
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μετωπική Άδωνι-Σύριζα για επεισόδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ, Δούρου και Κουντουρά

Ευθύνες στην Πολιτεία για τα έκτροπα στον αγώνα ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο ΟΑΚΑ εξαιτίας των οποίων μία ομάδα που δεν είχε την ευθύνη κινδυνεύει να καταστραφεί επέρριψε ευθέως ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης.

"Η Πολιτεία πήρε μηδέν" είπε προς τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη. "Είναι η πρώτη φορά που η Πολιτεία δείχνει αντανακλαστικά" απάντησε ο κ. Βασιλειάδης. "Για πρώτη φορά έχουμε άμεσα μέτρα κατά όσων δημιουργούν τα επεισόδια" είπε, ενώ σημείωσε ότι έχουν ήδη ταυτοποιηθεί δύο άτομα από το βίντεο του αγώνα.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε αδιανόητο "20, 30, 40 ανενόχλητοι να καταστρέφουν την προσπάθεια μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός να ορθοποδήσει. Και να κινδυνεύει να καταστραφεί ομάδα που δεν είχε ευθύνη".

"Κατάπιατε όλα τα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου για την καρέκλα"

Τα πυρά του Αδωνι Γεωργιάδη στράφηκαν προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ αλλά και για το Πόρισμα των δικαστικών αρχών για τη Μάνδρα, για το "νόμο Κουντουρά" -όπως χαρακτηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση την άρση του ασυμβίβαστου βουλευτή-υποψήφιου ευρωβουλευτή αλλά και για τις φεμινιστικές κορώνες της Θ. Μεγαλοοικονόμου λίγο νωρίτερα.

"Πριν από λίγο ήταν εδώ βουλευτής η οποία πήγε ένα καλάθι με ζαρζαβατικά στον Γιακουμάτο και του είπε 'δεν σας έφερα αγγούρια γιατί δηλώσατε πως δεν είστε ομοφυλόφιλος'. Αλλά για την φράση αυτή που είναι ότι πιο χυδαίο, ρατσιστικό έχω ακούσει σε δημόσιο διάλογο ο κ. Καματερός μου φωνάζει τώρα από κάτω πως εγώ ρίχνω το επίπεδο".

Και απευθυνόμενος προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αδωνις Γεωργιάδης συνέχισε: "Μου λες πως εγώ ρίχνω το επίπεδο αλλά εσύ κάθεσαι στην ίδια Κοινοβουλευτική Ομάδα με την κυρία που τα είπε. Δεν είχες το θάρρος να πεις τίποτα γι’ αυτό αλλά έρχεσαι εδώ να μας κάνεις και μάθημα. Εσείς που κατάπιατε ολόκληρα αγγούρια της Μεγαλοοικονόμου μας κάνετε εμάς μάθημα. Για να καθίσετε στην καρεκλίτσα σας ακόμα λίγο και με τον Αδωνι θα καθόσασταν. Μπροστά στην καρέκλα δεν σταματάτε σε τίποτα".

Για πόρισμα Μάνδρας και Ρ. Δούρου

Αναφερόμενος στο Πόρισμα της Δικαιοσύνης για την καταστροφή της Μάνδρας ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως "πριν από λίγο ασκήθηκε δίωξη για τους νεκρούς στη Μάνδρα. Αυτό που ξέχασε η κ. Παπασπύρου το έκανε ο εισαγγελέας" -σ.σ. το πόρισμα της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης που δεν είχε συμπεριλάβει την Περιφερειάρχη Αττικής. "Όποιος αναλαμβάνει τις ευθύνες του παραιτείται. Δεν κατεβαίνει ξανά υποψήφιος" είπε.

Για υποψηφιότητα Ελ. Κουντουρά

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε επίσης στην περίφημη τροπολογία με την οποία βουλευτές μπορούν να κατέβουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές χωρίς να χρειάζεται να παραιτηθούν κάνοντας λόγο για "νόμο Κουντουρά".

"Θυμίζω εδώ, σε αυτό το βήμα πως μου έκανε δακρύβρεχτη επίθεση η κ. Κουντουρά πως την στοχοποιώ " είπε ο κ. Γεωργιάδης. "Και έλεγε, από αυτό εδώ το βήμα, πως είναι αδύνατο να αλλάξει άποψη κι έλεγε δεν μπορεί να το φανταστεί καν και μετά την ακούσαμε να λέει πόσο καλή είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Προϊόν συναλλαγής η ψήφος Κουντουρά" υπογράμμισε. "Δεν υπάρχει κανένα φρένο να σας σταματήσει από το να μείνετε λίγες μέρες ακόμα στην καρεκλίτσα".

Πηγή: capital.gr