Μεϊμαράκης για Φίλη: Ιδεοληψίες και προσωπικές εμμονές δεν μπορεί να ανατρέπουν την Ελληνική Ιστορία
03/11/2015 13:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μεϊμαράκης για Φίλη: Ιδεοληψίες και προσωπικές εμμονές δεν μπορεί να ανατρέπουν την Ελληνική Ιστορία

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για τα όσα είπε ο υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων στον τηλεοπτικό σταθμό STAR και την εκπομπή «ENIKOS» με το δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου,έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αδίστακτη πρόκληση στην εθνική μνήμη, αλλά και στις αποφάσεις της Βουλής των Ελλήνων συνιστούν οι δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη που αμφισβητούν τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Ενώ, με απόφασή της, το 1994 η Βουλή των Ελλήνων αναγνώρισε επίσημα τη Γενοκτονία των Ποντίων και κήρυξε τη 19η Μαΐου ως “Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο”, εικοσιένα χρόνια από τότε ο υπουργός Παιδείας παραμερίζει την απόφαση εκείνη και αρνείται τη Γενοκτονία των Ποντίων, υποστηρίζοντας ότι πήρε τη θέση αυτή ως δημοσιογράφος.

Ιδεοληψίες και προσωπικές εμμονές δεν μπορεί να ανατρέπουν την Ελληνική Ιστορία.

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει έμπρακτα θέση απέναντι στο διολίσθημα Φίλη».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Disdemona avatar
    Disdemona 03/11/2015 14:08:30

    Άμα περιμένουμε από τον Πρωθυπουργό να συμμαζέψει τον αχαρακτήριστο Φίλη, σωθήκαμε. Δεν υπάρχει ούτε συναίσθηση της κατάστασης, ούτε ντροπή και πόσο μάλλον, σεβασμός.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.