Με Προκόπη, Καραμανλή και Αλέξη προκοπή δεν υπάρχει...
02/01/2016 22:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Με Προκόπη, Καραμανλή και Αλέξη προκοπή δεν υπάρχει...

Είπαμε είναι πρωτοχρονιά, να μην είμαστε μεμψίμοιροι, να δούμε το πράγμα αλλιώς, να μας δημιουργηθεί μια ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει, να κρίνουμε λίγο πιο επιεικώς τους πολιτικούς.

Και ξάφνου βλέπεις τι έγινε στην Ηρώδου Αττικού και αμέσως… σου γυρίζουν τα έντερα. Πας μια βόλτα στο Προεδρικό Μέγαρο και βλέπεις τον καραμανλικό Πρόεδρο που βγήκε από την αφάνεια χάρη στον Τσίπρα να χαριεντίζεται με όλη την κυβέρνηση και μάλιστα να το κάνει με τέτοιο τρόπο που να έχει γεμίσει… σάλια ο Εθνικός Κήπος. Ηρεμήστε κ. Παυλόπουλε, Πρόεδρος θα είστε για άλλα τέσσερα χρόνια, εκτός κι αν έχετε βάλει τον πήχη για άλλα 10. Τι ήταν όλο αυτό το υπέροχο κλίμα με τον Αλέξη; Μήπως το αφεντικό της Ραφήνας ετοιμάζει μεθοδικά την συγκυβέρνηση και έβαλε μπροστά τον Πρόεδρο για να κανονίσει τις λεπτομέρειες; Άλλωστε δεν είναι και να κουράζεσαι μετά από τόσο σκι στη Σερβία…

«Το 2016 θα βγούμε από το μνημόνιο και θα φορέσεις γραβάτα» είπε ο… Κάλχας Παυλόπουλος και ο Αλ. Τσίπρας απάντησε: «Πρόεδρε, βάζεις ψηλά τον πήχη». Δηλαδή τι να πούμε; Σε μια χώρα κατεστραμμένη, που μόλις τώρα εφαρμόζει το τρίτο μνημόνιο και ήδη γίνονται συζητήσεις και για τέταρτο και ο Παυλόπουλος φαντασιώνεται έξοδο από την κρίση; Ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή απλά θέλει να τα έχει καλά με τον ευεργέτη του. Ή και τα δύο που θα έλεγε ένας πιο… κακεντρεχής σχολιαστής.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η χώρα γύρισε πίσω μια πενταετία χάρη στον Πρ. Παυλόπουλο και φυσικά τους κρυφούς προστάτες του. Αν πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε Πρόεδρο τον Δήμα, αν αυτοί οι γελοίοι που ήθελαν εκλογές δεν έκαναν το έγκλημα, τώρα θα μιλούσαμε για μια άλλη Ελλάδα.

Το ακόμη χειρότερο, όμως, πέρα από το γλείψιμο στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν το διάγγελμα του Αλ. Τσίπρα στους… χαχόλους. Διότι μόνο έτσι μπορεί να πει κανείς για έναν λαό που πιστεύει αυτόν τον ψεύτη ακόμη και τώρα. Το τραγικό είναι ότι ο πρωθυπουργός παραδέχεται ουσιαστικά ότι διέλυσε την Ελλάδα και την έφερε πέντε χρόνια πίσω.

Είπε μεταξύ άλλων αυτός που καμώνεται ότι οδηγεί το καράβι της χώρας:

«Το 2015 που φεύγει θα μείνει στην ιστορία ως το έτος του αγώνα και της αλληλεγγύης.

Η χρονιά που ο ελληνικός λαός σήκωσε το κεφάλι ψηλά και διεκδίκησε με παρρησία το δίκιο του.

Και το μήνυμα δημοκρατίας και αξιοπρέπειας που έστειλε στα πέρατα του κόσμου, θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στη συλλογική μνήμη.

Το 2016 που έρχεται θα είναι το έτος της ανάκαμψης και της ανασυγκρότησης.

Η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση και, μαζί, το τέλος της επιτροπείας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Έτσι λοιπόν, σήμερα που αλλάζει ο χρόνος, βρισκόμαστε στο μεταίχμιο.

Αφήνουμε πίσω μας μια πολυετή σκληρή περίοδο κρίσης και μπαίνουμε στην επόμενη πενταετία της αναγέννησης της πατρίδας μας.

Μια πενταετία ανασυγκρότησης αλλά και μεγάλων τομών, αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη η χώρα.

Ώστε σε πέντε χρόνια από σήμερα, που θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, να έχουμε οικοδομήσει μια Ελλάδα, όπως αξίζει στην ιστορία της και στο λαό της».

Αυτά τα άθλια είπε ο κ. Τσίπρας. Παραδέχεται ότι για ακόμη μια πενταετία η Ελλάδα θα είναι στο μαύρο σκοτάδι. Ότι θα χρειαστούν πέντε χρόνια για να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη, επομένως τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι δραματικά για τους Έλληνες, με λιτότητα, νέα μέτρα, ασφυκτικές πιέσεις, επιτροπεία και άλλα όμορφα και τροικανά.

Παρ’ ότι όπως ο Τσίπρας πιστεύει αλλά κανείς πλέον δεν τον ακούει, το 2016 θα είναι έτος ανάκαμψης και ανασυγκρότησης. Πράγματι ο κυβερνήτης της χώρας μας είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ουδεμιά σχέση έχει με την πραγματική οικονομία, τις επιχειρήσεις, τους πολίτες. Πώς θα έρθει η ανάπτυξη όταν δεν έχει δημιουργήσει ούτε μια θέση εργασίας; Όταν διώχνει και τους εναπομείναντες επενδυτές; Όταν το μόνο που κάνει είναι να στήνει κομματικό κράτος και να διορίζει σωρηδόν και κατά παράβαση των νόμων, δημιουργώντας στρατό από πιστούς ψηφοφόρους;

Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη; Και από πού κι ως που ήταν έτος δημοκρατίας και αλληλεγγύης το 2015; Που κατέστρεψε ότι καλό είχε φτιαχτεί το θεωρεί δημοκρατία; Πόσο δημοκρατικό ήταν ένα άθλιο δημοψήφισμα με πλαστό δίλημμα και με ένα όχι που έγινε ναι; Ποιους κοροϊδεύει ο κ. Τσίπρας ή ποιους νομίζει ότι θα ξεγελάσει πλέον; Η αλήθεια είναι ότι η καταστροφή που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τέτοιας έκτασης που θα χρειαστεί μια πενταετία ομαλότητας για να ξαναγίνει χώρα και οικονομία αυτό το χάος που επικρατεί.

Και μπορεί ο Προκόπης για να γλείψει να βλέπει το 2016 ως έτος ανάκαμψης, όμως, η αλήθεια είναι άλλη. Με Προκόπη, Καραμανλή και Αλέξη προκοπή δεν υπάρχει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 02/01/2016 12:06:48

  Οι αναρχομπάχαλοι λείπανε.

 2. Νικ avatar
  Νικ 02/01/2016 14:41:58

  Στιγμές πολιτικής τρέλας....

  Από την έξοδο στις αγορές και την έξοδο από το μνημόνιο στο 3ο μνημόνιο και τα μέτρα του Τσιπρακαμμένου!

  Η χώρα φίλοι μου χρειάζεται άλλη κυβέρνηση!

  Όσο αργούμε τόσο βυθιζόμαστε...στον πάτο του βαρελιού.

  Πότε θα συνέλθουμε;

  Πότε θα καταλάβουμε που είμασταν και που πηγαίναμε;

  Πότε θα στείλουμε τους ψεύτες στα σπίτια τους;

  Πότε θα πούμε όχι στους βολεμένους;

  Πόσο καλά ήταν αυτά τα Χριστούγεννα για τον Έλληνα;

  Τότε θα δούμε στην πράξη την αξία τις προηγούμενης κυβέρνησης του Σαμαρά!

  Τι περιμένουμε;

  Ασφαλώς το κάλεσμά του....

 3. Επαρχιώτης avatar
  Επαρχιώτης 02/01/2016 20:12:15

  Ποια προκοπή και πράσινα άλογα.....Ζούμε σε μια σοβιετική χώρα που το μόνο που κάνει είναι να προστατεύονται οι αργόμισθοι στο δημόσιο τομέα.....φορτώνοντας τους υπόλοιπους με ΦΟΡΟΥΣ- ΧΑΡΑΤΣΙΑ με τα γνωστά αποτελέσματα. Τα μέτρα δεν αποδίδουν με αποτέλεσμα να καταρρέει η η ιδιωτική οικονομία με αύξηση της ανεργίας και κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων. Κανένας δεν....ενδιαφέρεται για τη φυγή 300 χιλιάδων επιστημόνων με τις συνέπειες να φανούν στο άμεσο μέλλον κάνοντας τη χώρα μελλοντικά, χώρα μετριοτήτων και εργατικού δυναμικού χαμηλού κόστους. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν περιμένει τίποτα από τούς παραπάνω τρεις πολιτικούς που είναι ταυτισμένοι με το κράτος του ΔΗΜΟΣΙΟΥ και των αργόμισθων από το.....παράθυρο και η μόνη τους συνταγή είναι ΦΟΡΟΙ-ΦΟΡΟΙ-ΦΟΡΟΙ και καμία μείωση ΔΑΠΑΝΩΝ. Το άσχημο είναι ότι μάλλον θα μας έρθει και ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, με τον κόσμο να παρακολουθεί ατάραχος από τους καναπέδες και να κοιμάται στον ύπνο του δικαίου.....

 4. ΝΕΦΕΛΗ avatar
  ΝΕΦΕΛΗ 02/01/2016 21:10:52

  Πόσο οργίζομαι με εμένα που κάποτε ψήφισα Καραμανλή. Ας τολμήσει να μου ξαναζητήσει την ψήφο μου. Και όχι μόνο την δική μου, δυστυχώς γι' αυτόν και ευτυχώς για την χώρα μου, υπάρχουν πολλοί δεξιοί, κεντροδεξιοί ή όπως αρέσει στον καθένα να αποκαλεί τους οπαδούς της ΝΔ, σαν κι εμένα. Άλλο Κωνσταντίνος κι άλλο Κώστας, έχει κολοσσιαία διαφορά.
  Όσο για τον Παυλόπουλο η ιστορία θα τον αναφέρει πλάι στον Κασιδιάρη, την Δούρου, την Ζωϊστα, στα νεροπότηρα, στις πυρκαγιές της Αθήνας, ο γίγαντας της ψυχραιμίας: ο Πάκης του Προεδρικού.
  Είναι πλέον ολοφάνερο ότι το σκηνικό πτώσης του ΑΣ είχε στηθεί από καιρό..μεθοδευμένα και στοχευμένα γι' αυτό ο Πάκης δεν κατέβηκε στις εκλογές να είναι ελεύθερος για το μεγάλο άλμα.

  Συνεχίζω να πιστεύω ότι βιάστηκε να παραιτηθεί... γιατί ΑΝΤΩΝΗ!

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ ΝΕΦΕΛΗ 04/01/2016 00:09:12

   Ο Σαμαράς παραιτήθηκε γιατί δεν τον στήριξε ο Κωστάκης. Μην γελιόμαστε. Του την έπεσαν από παντού. Έτσι, με τέτοιο κλίμα, ότι και να έκανε θα έχανε με διχασμένο κόμμα. Θυσιάστηκε και πάλι λοιπόν για να ενωθεί το κόμμα μπας και καταφέρουν και κερδίσουν τον Τσίπρα και γλυτώσουμε. Αλλά πέραν του Σαμαρά η ΝΔ δεν...

 5. intruder avatar
  intruder 02/01/2016 21:12:38

  Ένας κοινός ψεκασμένος που θεωρεί ότι το P.S.I. ήταν η απόλυτη καταστροφή του ασφαλιστικού και το αίτιο της κατάρρευσης του χαριεντίζεται κάνοντας πλακίτσα για γραβάτες και έξοδο από το Μνημόνιο με τον υπεύθυνο της απόλυτης εκτσογλανοποίησης της πολιτικής,για να μην πω αυτό που μου έρχεται...
  Η ύβρις παχαίνει επικίνδυνα φίλοι μου.Φουσκώνει υπερβολικά ...

 6. Aegian Light avatar
  Aegian Light 02/01/2016 22:00:16

  @intruder
  «το P.S.I. ήταν η απόλυτη καταστροφή του ασφαλιστικού» Ίσως όχι η απόλυτη αλλά σίγουρα πολλή μεγάλη.Υπάρχει κάποιος σοβαρός που το αμφισβητεί εκτός ίσως του Βενιζέλου

 7. Vassilis avatar
  Vassilis 03/01/2016 03:10:43

  Καλη χρονια σε ολους.

  Με Προκόπη, Καραμανλή και Αλέξη προκοπή δεν υπάρχει......

  Πιστευει κανεις οτι αυτη η κυβερνηση θα φτασει μεχρι του Αγιου Βἅλεντινου??

  Αν καποιος το πιστευει να το πει να στου στειλω σοκολατακια.

 8. tt avatar
  tt 03/01/2016 03:52:25

  Τελείωσαν ολα.

 9. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 03/01/2016 05:00:00

  Αγαπητοι σχολιαστες ,αρθρογραφοι,και ιστοτοπε,χρονια πολλα ,καλη χρονια.Εχω μερες να γραψω γιατι νοιωθω βαθεια πικρα και απογοητευση με ολα τουτα .Σημερα ομως και μετα τις δηλωσεις Κυριακου περι δεξιων που δεν χρειαζεται πεσαν οι μασκες της διαπλοκης.Δυστυχως μειναμε αστεγοι,διχως κομμα,διχως παραταξη,διχως ιδεολογια,διχως πολιτικη ταυτοτητα.Η παραταξη εαλλω.Μας την πηραν τα μητσοτακεικα κορακια,ειτε λεγονται ντορα,κυριακος μειμαρ,καραμανλης.Ιδια γευση και οι τεσσερις.Εις σαρκαν μια για να πεθανει η δεξια.Αγκαθι στο ματι τους οι δεξιοι της ΝΔ,οπως ο ΑΣ,ο Αδωνις,ο Τζιτζικωστας,και το προσταγμα, ο αφανισμος μας.Μην πατε να ψηφισετε την επομενη Κυριακη,δεν εχει νοημα πια,ειναι κοροιδια,οποιος και να βγει το ιδιο ειναι.Σχεδιαζουν την εξοδο μας οπως το 86 στο συνεδριο που κρατησε την δεξια πτερυγα με τα δοντια ο μακαριτης ο ΕΒΕΡΤ,και μετα τον εφαγαν κι αυτον οπως ξερουμε για να αρχισει σιγα,σιγα ο αφανισμος της.Ο μεγαλος προδοτης Πηλιος Γουσης ειναι ο Καραμανλης που θα μεινει παντα Κωστακης,ποτε δεν θα γινει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του πεφτει βαρυ στο μυαλο .Εγινε ενα με τους εχθρους της παραταξης,με τα μητσοτακεικα κορακια,με τον Πακη,με τον καταληψια.Ποτε δεν νοιαστηκε τον κοσμο της ΝΔ,τα προβληματα του,τους καυμους τους,το πως κρατησαν ψηλα το φρονημα τους με τοσες αντιξοοτητες,διωγμους,πληρωνοντας ακριβο τιμημα.Αντισταθηκαμε τοσα χρονια κυριε Κωστακη,δεν σκυψαμε το κεφαλι,δεν δωσαμε γη και υδωρ στον εχθρο,δεν ξεπουληθηκαμε για ενα ρουσφετακι,δεν προδοσαμε τα αδερφια μας που σφαγιαστηκαν τοσα χρονια πριν απο τους αριστερους φιλους σου που ηθελες να τους ζητησεις και συγγνωμη!!!!Ντροπη τριζουν τα κοκκαλα των θυματων του Μελιγαλα που σκοτωσαν παιδια τεσσαρων και εξι χρονων στο νοσοκομειο οι φιλοι σου δολοφονοι και ο πολιτικος αυτουργος της διαταγης αυτης της σφαγης ηταν ο αγιος Μπελογιαννης.Πηγαινε να του αναψεις κανα κερακι για την καλη του πραξη.Ντροπη για τους πατριωτες που αδικοχαθηκαν απο τους δολοφονους που σημερα κυβερνουν καμουφλαρισμενοι με τον μανδυα της δημοκρατιας.Ντροπη γιατι αυτα τα σκυλια ποτε δεν ζητησαν συγγνωμη για τα εγκληματα τους τοσα χρονια,μονο οι δεξιοι τους λιβανιζουν και τους γλειφουν.Απορω ,δεν υπαρχει τσιπα ντροπης,αξιοπρεπειας,αυτοσεβασμου ,τοση υποταγη λοιπον στους τυχοδιωκτες του συριζα?Αλλα βεβαια η μαγικη λεξη της υποταγης σου κυριε Κωστακη και σενα και του Πακη και του Μειμαρ,ειναι η αποφυγη εξεταστικης,η αποφυγη της τιμωριας για τις ατασθαλιες σας,για να περνατε καλα,τρωγοντας και πινοντας,συμφωνωντας με τον καταληψια στο παρασκηνιο.Ο ΑΣ επρεπε να φυγει γιατι σας χαλασε τη σουπα οταν ειπε οτι θελει εξεταστικη απο το 81.Αυτο ηταν που σας ταραξε την νιρβανα σας,που σας εκανε να ανησυχησετε γιατι ολοι σας και ο βρωμικος περιγυρος σας εχετε τρωτα,εχετε να κρυψετε πολλα και ο ΑΣ θα σας χαλουσε την ηρεμια.Ετσι λοιπον στα χερια των βρυκολακων η παραταξη,οι δεξιοι εξω.ο λαος αστεγος,και εσεις μια χαρα αγκαζε με τους πασοκοσυριζαιους.Αλλα δεν θα περασει αυτο ετσι,θα ξεσηκωθουμε οι δεξιοι Ελληνες πατριωτες με νεο φορεα δικο μας,καθαρο,χωρις βαριδια,βαρωνους,βρυκολακες,ευθυμες χηρες,και Βουδες.Μεινετε στη μουχλα σας,στη δυσωδια σας,στην μιζερη ΝΔ οπως την καταντησατε.Σας την χαριζουμε,κι αν εσεις δεν μας θελετε μια,εμεις δεν σας θελουμε δεκα.Αηδιαζουμε στη εικονα σας με τους καταληψιες ,με τα γελια,τις φιλοφρονησεις,τα χτυπηματα στην πλατη, τα παιχνιδια της πολιτικης.Ελληνες πατριωτες ηρθε η ωρα για ξεσηκωμο,φταξτε φορεα να στεγασουμε τις ιδεες μας,τα ονειρα μας ,την αγαπη μας στην πατριδα και να αναστησουμε παλι οτι μας πηραν και μας αρπαξαν με δολο.Δεν υπαρχει πια γυρισμος.

 10. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 03/01/2016 12:19:43

  @ Αegian Light

  Εάν πιστεύεις ότι το PSI προκάλεσε πρόβλημα στο ασφαλιστικό πες ποιος ωφελήθηκε από αυτό για να του τα πάρουμε πίσω.
  Υπάρχει κάποιος που εμποδίζει το δημόσιο να επιχορηγήσει τα ταμεία με τα χρήματα των ομολόγων του δημοσίου που κουρεύθηκαν;Το δημόσιο θα τα πλήρωνε ως εξόφληση ομολόγων και το ίδιο δημόσιο μπορεί να δώσει τα ίδια ακριβώς ως επιχορηγήσεις.Ήδη επιχορηγεί με 11 δις το χρόνο τα ταμεία.

 11. δεξιος αγωνιστης avatar
  δεξιος αγωνιστης 03/01/2016 13:00:26

  Αγαπητη /ε Νεφελη αν θες απαντηση στο ερωτημα γιατι Αντωνη διαβασε το αρθρο μου και θα βρεις το γιατι.Τον αναγκασαν ο Βουδας της Ραφηνας και η ευθυμη χηρα μαζι με αλλους προδοτες γιατι φοβηθηκαν την εξεταστικη που ζητησε.Πανω απ ολα το τομαρι τους και οι '''ΑΓΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ''.Ελπιζουμε σε νεο φορεα.Ο ΑΣ ας λαβει αποφασεις.διαφορετικα η δεξια στην πατριδα μας πεθανε,το κατορθωσαν τελικα το ακατορθωτο.

 12. Επαρχιώτης avatar
  Επαρχιώτης 03/01/2016 15:20:13

  Δεξιέ Αγωνιστή η έννοια ΔΕΞΙΟΣ και ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ είναι απαγορευμένα στη χώρα μας.....Τη μεγάλη ζημιά την έκανε ο......μεγάλος σοσιαΛΗΣΤΗΣ Α. Παπανδρέου και η συνέπεια ήταν να πασοκοποιηθεί και η Ν.Δ. Τελικά στην χώρα μας πάντα θα κυβερνάει το πασόκ και μέχρι να....ξεβρωμίσει ο τόπος από την γενιά του πολυτεχνείου η Πατρίδα θα συνεχίζει το κατήφορο.

 13. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 04/01/2016 00:15:49

  @Aegian Light: Η ζημιά του PSI ήταν ΜΟΝΟ για τα επικουρικά ταμεία. Όχι για το ασφαλιστικό σύστημα γενικά όπου τα κύρια ταμεία είχαν επιδοτηθεί άνω των 100 δις σε 10 χρόνια και έχασαν ΜΙΑ ΦΟΡΑ 10 δις. Η καταστροφή των ασφαλιστικού συνίσταται σε 3 παράγοντες όπου είναι διαχρονικοί και δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς για ωλιγωρία, αδιαφορία ή δόλο:
  1) Η διατήρηση των αποθεματικών των ταμείων στις τράπεζες ΑΤΟΚΑ από το 1960.
  2) Η μη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας τους
  3)Το ότι όταν υπήρξε πρόβλημα με κάποια ταμεία που έφτασαν κοντά στη χρεοκοπία, αντί να εξυγιανθούν και να πληρώνουν συντάξεις ανάλογα των δυνατοτήτων τους, τα έχωσαν όλα μαζί στο ΙΚΑ και τώρα βούλιαξε όλο το σύστημα μαζί με 6 χρόνια μεγάλης ανεργίας, διαρκούς εισφοροδιαφυγής (μέχρι που έριξε το δεκαχίλιαρο ο Βρούτσης για κάθε ανασφάλιστο ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ η κατάσταση) και εισφοροαποφυγής λόγω ΚΑΙ αδυναμίας καταβολής.

  Το PSI ήταν αναγκαίο για να υπάρχει η χώρα και η ζημιά διορθώνεται εύκολα. Όχι με κυβέρνηση που επιβάλλει νέους φόρους και μπλοκάρει επενδύσεις όμως...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.