Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε ΑΝΕΛ και Δημήτρη Καμμένο
21/06/2018 15:08
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε ΑΝΕΛ και Δημήτρη Καμμένο

Η διαμάχη ανάμεσα στον Δημήτρη Καμμένο και στους Ανεξάρτητους Ελληνες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σκληρές κουβέντες.

Κακή προπαγάνδα στο πλαίσιο μίας επιχείρησης δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων για το πρόσωπό του, καταλογίζει στους επικριτές του ο διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ, σηκώνοντας το γάντι που του πετούν καθημερινά στελέχη του κόμματος στο οποίο ανήκε και το σημερινό κάλεσμα του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ να παραιτηθεί από το αξίωμα του αντιπροέδρου.

Για τη συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι «αν βαφτίσεις το παιδί μετά δεν μπορείς να φωνάζεις. Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι…».

Σε ότι έχει να κάνει με τις καταγγελίες περί «εξαγοράς» του για να στηρίξει την πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης και συνιστά στους επικριτές του «σιωπή»: «Αλίμονο εάν κάποιος υιοθετεί την άποψη ότι χρειάζεται χρηματισμός βουλευτή για να ψηφίσει υπέρ της Μακεδονίας μας. Οι καρδιές μας είναι ματωμένες αυτή την περίοδο και καλύτερα όλοι να σιωπούν παρά να μιλάνε».

Νωρίτερα, ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι: «Ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος αποστατεί από τις δεσμεύσεις του».

Ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε ότι ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε δεσμευτεί ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής και μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει. «Ενώ δεσμεύτηκε δημόσια σε σειρά δηλώσεών του ότι θα κινήσει άμεσα τη διαδικασία παραίτησής του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, αυτή τη στιγμή κρύβεται. Δεν ξαφνιάζει κανέναν πλέον στην Ελλάδα. Αντιθέτως, μας επιβεβαιώνει όλους μας με την ποιότητά του», τόνισε.

eleftherostypos.gr