Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
07/07/2018 10:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μ. Λαζαρίδης: Έχουμε μια κυβέρνηση οπερέτα και έναν ψεύτη πρωθυπουργό

«Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή στη χώρα μας είναι επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ. Όσο μένει αυτή η κυβέρνηση κάνει κακό στον τόπο, κάνει κακό στην οικονομία, κάνει κακό στην καθημερινότητα του Έλληνα κάνει κακό στην υγεία, την παιδεία, το μεταναστευτικό και τα εθνικά θέματα. Είδαμε στη Βουλή ένα μοιραίο πρωθυπουργό, έναν άνθρωπο, που όπως πολύ εύστοχα είπε ο κ. Μητσοτάκης είναι ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης», τόνισε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «News 247 88,6», ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ έκανε λόγο για «μια κυβέρνηση οπερέτα, ένα θίασο που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ». «Άλλα λέει ο πρωθυπουργός, άλλα λέει ο υπουργός Εξωτερικών, άλλα ο υπουργός Άμυνας και άλλα ο υπουργός Οικονομικών. Ο δε ταλαίπωρος κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει γίνει κυβερνητικός διπρόσωπος, διότι είναι αναγκασμένος να προσαρμόζεται κάθε ώρα της ημέρας ανάλογα με τους ενδοκυβερνητικούς σχηματισμούς και τις πολιτικές τους πιρουέτες», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:

«Νομίζω ότι καταδείχτηκε πλήρως στην ελληνική κοινωνία -και σε όσους παρακολούθησαν τη συνεδρίαση- το πόσο δίκιο είχε η Νέα Δημοκρατία που από τον Απρίλιο του 2016 ζητούσε εκλογές. Αν είχαν γίνει τότε εκλογές η Ελλάδα τώρα θα ήταν μια κανονική χώρα και η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη από ό,τι είναι σήμερα. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν το ταχύτερο δυνατό, χθες αν ήταν δυνατόν, ώστε να επανεκκινήσει η χώρα και να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί καθημερινά αυτή η κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ