Μ. Βαρβιτσιώτης: Τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου "βουλιάζουν" από παράνομους μετανάστες
11/07/2017 11:10
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου "βουλιάζουν" από παράνομους μετανάστες

"Για πολλοστή φορά, οι Έλληνες πολίτες στο ίδιο κακοπαιγμένο έργο θεατές", ανέφερε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τα επεισόδια μεταξύ μεταναστών που διαδραματίστηκαν στη Μόρια Λέσβου.

Όπως τόνισε, τα νησιά του Βορείου Ανατολικού Αιγαίου "βουλιάζουν” από παράνομους μετανάστες και -εξαιτίας της υπερβολικής συγκέντρωσής τους- πυροδοτείται, σήμερα, ακόμα μία εξέγερση.

Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος Υπουργός, "βουλιάζει” στο τέλμα της ανικανότητας και της ολιγωρίας του να προχωρήσει στην ουσιαστική αποσυμφόρησή των νησιών.

Και η τοπική κοινωνία που συνεχίζει τη διαρκή κραυγή αγωνίας προς την Πολιτεία, καλώντας την να εγγυηθεί - έστω και στοιχειωδώς - το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και την εμπέδωση της δημόσιας τάξης.

Ας καταλάβει, επιτέλους, η Κυβέρνηση πως όσο δεν προχωρά την γρήγορη εξέταση των αιτήσεων ασύλου και όσο καθυστερεί τις επιστροφές παράνομων μεταναστών προς τη Τουρκία, τόσο τα προβλήματα θα συνεχίζονται".

capital.gr