Λυκούδης για Ποτάμι: Πρέπει να κάνει σαφή την πολιτική του φυσιογνωμία
16/01/2016 13:29
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λυκούδης για Ποτάμι: Πρέπει να κάνει σαφή την πολιτική του φυσιογνωμία

Την ανησυχία του για τα ποσοστά που λαμβάνει το Ποτάμι στην τελευταία δημοσκόπηση εξέφρασε ο Σπύρος Λυκούδης, τονίζοντας ότι υπάρχει ανάγκη το κόμμα να διαμορφώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια την πολιτική του φυσιογνωμία.

«Εγώ ποτέ δεν καθόρισα την πολιτική μου κρίση, την πολιτική άποψη, την πολιτική μου εκτίμηση και τον προσανατολισμό μου από τις δημοσκοπήσεις. Πάντα όμως τις έπαιρνα πολύ στα σοβαρά. Άρα τώρα δηλώνω ότι ανησυχώ με τη δημοσκόπηση που έχει τόσο χαμηλά το Ποτάμι. Είναι μια κάμψη, πιστεύω στην ανάκαμψή του αλλά οφείλω να πάρω στα σοβαρά τη σημερινή καταγραφή» δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, μιλώντας στο MEGA, σημειώνοντας ότι η πτωτική τάση δεν εμφανίστηκε μετά την εκλογή Μητσοτάκη αλλά πριν.

«Οφείλω να παραδεχθώ και να δηλώσω ότι έχει πολιτική ανάγκη το Ποτάμι να διαμορφώσει με μεγαλύτερη σαφήνεια την πολιτική του φυσιογνωμία και τον πολιτικό του προσανατολισμό. Δεν το έχει πετύχει μέχρι τώρα» τόνισε, εκφράζοντας την άποψη ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι αυτός στον οποίο πρέπει να κινηθεί.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.