Λουστείτε τώρα τους ψεύτες και τους κλέφτες συνειδήσεων
16/11/2015 07:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λουστείτε τώρα τους ψεύτες και τους κλέφτες συνειδήσεων

Tα παζάρια του κουαρτέτου με την ελληνική κυβέρνηση συνεχίζονται και ενώ φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή, εντούτοις δεν πιστεύουμε ότι θα ζήσουμε… καλοκαιρινά επεισόδια απλά και μόνο γιατί η παρέα του Αλέξη έχει γαντζωθεί για τα καλά στην εξουσία. Οι Ευρωπαίοι από την πλευρά τους δίνουν συνεχώς παρατάσεις για να βρεθούν λύσεις με το πιο «καυτό» μέτωπο να είναι αυτό των πλειστηριασμών. Κι εδώ προσέξτε τι διέρρεε χθες το Μαξίμου.

«Η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς συνεχίζεται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει σύντομα συμφωνία που θα αφορά τον νόμο Κατσέλη και τα επιχειρηματικά δάνεια.

1. Στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατευθεί η λαϊκή κατοικία σε ποσοστό που θα φτάνει στο 60%.

2. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν δικλείδες ασφαλείας προκειμένου να προστατευθούν νοικοκυριά που ήταν συνεπή στις υποχρεώσεις τους, σε μεγάλο ποσοστό, και σήμερα αδυνατούν να συνεχίσουν να εκπληρώνουν τις δόσεις τους. Θα πρέπει, βέβαια, να έχουν διάθεση συνεργασίας.

3. Μέτρα και κριτήρια θα υπάρξουν προκειμένου να μην προστατευτούν όσοι σκοπίμως, εκμεταλλευόμενοι τη συγκυρία, δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

4. Θα μπει πλαφόν στον αριθμό των πλειστηριασμών που θα μπορεί να προχωρά η τράπεζα μέσα σ’ ένα χρόνο.

5. Θα υπάρχουν κριτήρια που θα αφορούν την αντικειμενική αξία της κατοικίας, το ετήσιο εισόδημα, ενώ δεν θα υπάρξει κανένα κριτήριο ένταξης στο νόμο Κατσέλη που θα αφορά τα συνολικά χρέη του δανειολήπτη.

Προσέξτε τα όλα αυτά. Η κυβέρνηση του Τσίπρα που κατηγορούσε κάποτε τον Σαμαρά τώρα είναι αυτή που θα πάρει όλα αυτά τα σκληρά μέτρα.

Όχι, δεν είναι η επάρατη Δεξιά και ο κακός Σαμαράς που θα παραδώσουν τα σπίτια του κοσμάκη στα ξένα κοράκια ή θα τα οδηγήσουν στο σφυρί. Δεν είναι οι… Γερμανοτσολιάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που θα φέρουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Η κυβέρνηση της Αριστεράς τα φέρνει όλα αυτά. Ο αριστερός Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που θα πετάξει έξω από τα σπίτια τους όσους δεν πληρώνουν. Και καλά, τους επαγγελματίες μπαταχτσήδες να τους πετάξει. Τι θα γίνει, όμως, με ένα μεγάλο ποσοστό που δεν μπορούν να πληρώσουν; Ποια είναι οι δικλείδες ασφαλείας για τις οποίες μιλά το Μαξίμου; Ποιο είναι το 40% που κινδυνεύει να χάσει τα σπίτια του;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγε ότι θα προστατευτεί ακόμη και το 90% της πρώτης κατοικίας; Ναι λοιπόν, η κυβέρνηση της Αριστεράς θα σας πάρει τα σπίτια κακόμοιροι Έλληνες που δεν έχετε να πληρώσετε τις δόσεις.

Όπως η κυβέρνηση της Αριστεράς θα τσεκουρώσει τις συντάξεις και έπονται και οι μισθοί. Ο Αλέξης θα βάλει κι άλλους φόρους, αυτός ο… ριζοσπάστης που θα άλλαζε την Ευρώπη θα αυξήσει τα τέλη κυκλοφορίας. Θαυμάστε τους αριστερούς που στηρίξατε. Δεν σας άρεσαν οι κακοί δεξιοί που δεν έφεραν ποτέ πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας. Λουστείτε τώρα τους ψεύτες και τους κλέφτες συνειδήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Naruto avatar
  Naruto 16/11/2015 09:52:39

  ;Οποιος σπέρνει θύελες θερίζει καταιγίδες .
  Πρίν ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση προέτρεπε τους δανειολήπτες να μην πληρώνουν τα δάνεια αφήνοντας να εννοηθή οτι θα υπήρχε κάποια ευνοϊκη ρύθμιση όταν θα γινόταν κυβέρνηση .
  Έτσι άρπαξε την ψήφο των δανειοληπτών οι οποίοι εν αναμονή ρυθμίσεων σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις στις τράπεζες στις οποίες προκάλεσε τεράστια ζημιά αλλά και στους ίδιους τους δανειολήπτες που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τις συσσωρευμένες δόσεις .
  Έτσι για να καταλαβαίνουμε την ηθική υπόσταση της αριστεράς .

 2. Ελενα Κανελλοπούλου avatar
  Ελενα Κανελλοπούλου 16/11/2015 11:26:40

  Για όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν λυπάμαι καθόλου για τις συνέπειες που υφίστανται. Επιτέλους αυτή η κοινωνία πρέπει να ενηλικιωθεί και να αναλάβει την ευθύνη των επιλογών της . Κουραστήκαμε πλέον με τους κοψοχέρηδες .
  Ομως πολύ πιο σοβαρό και νοσηρό σύμπτωμα για τη δημοκρατία μας είναι η απουσία της αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε όλα τα σοβαρά και κρίσιμα που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες. Σας παραπέμπω στο σημερινό editorial του liberal.gr : Ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ και η συνομωσία της σιωπής

 3. Παράξενος avatar
  Παράξενος 16/11/2015 11:49:17

  Δεν σας άρεσαν οι κακοί δεξιοί που δεν έφεραν ποτέ πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

  Μα αυτός δεν είναι ο νεοέλληνας; Η αριστερά έκανε εμφύλιο για να τον βάλει στο κομουνιστικό μπλοκ κι ο νεοέλληνας γκάριζε "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά."

 4. ΤΤ avatar
  ΤΤ 16/11/2015 14:45:18

  Παρακαλώ οι κατοικίες που κατάσχονται να δίδονται ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ στους συντρόφους που μπαίνουν.

 5. Νικ avatar
  Νικ 16/11/2015 15:24:22

  Δεν άρεσε η προηγούμενη κυβέρνηση!!!!

  Τώρα θα είχαμε βγει από τα μνημόνια χωρίς κυρίως χωρίς άλλα μέτρα, θα βγαίναμε στις αγορές, οι τράπεζες θα ήταν ανοικτές, θα υπήρχε η προστασία της πρώτης κατοικίας, δεν θα είχαμε πάει στο 3ο μνημόνιο του Τσίπρα-Καμμένου!

  Τώρα η αριστερά με τους "ανεξάρτητους" μας παίρνουν τα σπίτια, παίρνουν δυσβάσταχτα μέτρα, γκρεμίζουν τα πάντα με φόρους.....και "δήθεν" διαπραγματεύονται.

  Τι μέλλον μπορεί να έχει αυτή η κυβέρνηση ;

  Κανένα.

  Στην ΝΔ σφάζονται για την καρέκλα του προέδρου!

  Μα η χώρα χρειάζεται αντιπολίτευση παιδιά....

  Μόνη λύση;

  Μα φυσικά ο προηγούμενος πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.

  Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝ ΣΑΜΑΡΑΣ

  Τι περιμένουμε;

 6. Βιεννεζος avatar
  Βιεννεζος 16/11/2015 18:53:06

  Και πότε ο νεοέλληνας είχε συνείδηση,για να έχει τώρα...

 7. λαέρτης avatar
  λαέρτης 16/11/2015 22:19:12

  Τώρα όλοι λένε ότι ο σαμαράς ήταν καλύτερος σε ποσοστό 70%!!!!!
  Τώρα είναι αργά μάγκες!!!! Πέταξε το πουλάκι !!!
  Αν θέλετε θάψτε και τον άδωνι που είναι .... γραφικός και μετά θα κλαίγεστε γιατί φάγανε τον χριστόδουλο και τον Παπαδόπουλο τον Τάσσο!!
  Αλάνια προσεχώς και αλβανοποίηση και ισλαμοποίηση !
  Αλλά ξέχασα ! Η Ουγγαρία είναι φασιστική χώρα!!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.