Λοβέρδος για Novartis: Η τελευταία κοινοβουλευτική πράξη μιας ελεεινής πλεκτάνης
18/05/2018 18:59
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λοβέρδος για Novartis: Η τελευταία κοινοβουλευτική πράξη μιας ελεεινής πλεκτάνης

Προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση για τιμωρία της "συμμορίας" η οποία επιχείρησε να θέσει εκτός, πολιτικούς της αντιπάλους για να κερδίσει ψήφους το κόμμα στο οποίο ανήκει ή στηρίζει, απέστειλε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην Ολομέλεια της Βουλής. Παράλληλα τόνισε πως αυτή είναι η τελευταία κοινοβουλευτική πράξη μιας ελεεινής πλεκτάνης, ενώ υπογράμμισε πως "η λάσπη που πετάξατε γύρισε καταπάνω σας".

"Τις επόμενες μέρες θα αποκαλυφθούν ο αρχηγός οι υπαρχηγοί και τα μέλη της σπείρας των παλιανθρώπων που έστησαν αυτή την πλεκτάνη", τόνισε ο πρώην υπουργός.

Όπως είπε σε μια έντονα φορτισμένη ομιλία ο κ. Λοβέρδος "τα μέλη της σπείρας δεν πρέπει να ξεχνούν πως εδώ είναι Ελλάδα και δεν μένει τίποτα για πολύ κρυφό. Η προσβολή και οι πληγές που άνοιξαν θεραπεύονται μόνο με την τιμωρία των υπευθύνων. Δεν υπάρχει άλλο γιατρικό.

Χαρακτήρισε "κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες" τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες επάνω στους οποίους στηρίζεται η δικογραφία της Novartis, ενώ αναφέρθηκε χωρίς να το κατονομάσει σε ένα πρόσωπο "μέλος της υπηρεσιακής κυβέρνησης του Σεπτεμβρίου του 2015, που έπεισε τον αρχιερέα της πλεκτάνης, πως η υπόθεση Novartis δεν αφορά κατά κύριο λόγο γιατρούς, αλλά πολιτικούς, προκειμένου να φύγει το δημόσιο ενδιαφέρον από γιατρούς και τον ίδιο και να μεταφερθεί στους πολιτικούς. Και ο αρχιερέας πείστηκε πανεύκολα κι έδωσε τις σχετικές πολιτικές εντολές, αφού έτσι τάχα θα κέρδιζε ψήφους. Όλα όμως θα αποκαλυφθούν στην ώρα τους" είπε.

capital.gr