Λαφαζανης: Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ η νέα θλιβερή πασοκονεοδημοκρατία με μπροστάρη Σπηλιωτόπουλο
24/05/2019 14:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Λαφαζανης: Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ η νέα θλιβερή πασοκονεοδημοκρατία με μπροστάρη Σπηλιωτόπουλο

Ο Παν. Λαφαζάνης μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Αλ. Τσίπρας χαιρέτησε την στήριξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στην λεγόμενη ψευτο-προοδευτική συμμαχία, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Οι μάσκες του Τσίπρα και του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν εντελώς και αποκαλύπτουν το αποκρουστικό δεξιό πρόσωπο του όχι μόνο από την άποψη της νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί αλλά και σε επίπεδο προσώπων.

Μετά την Παπακώστα, τον Αντώναρο και τόσες άλλες μεταγραφές από την δεξιά, η προσχώρηση και του Άρη Σπηλιωτόπουλου στις τάξεις των συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι η μετάλλαξη του τελευταίου δεν τον μετατρέπει μόνο από την άποψη προσώπων σε νέο ΠΑΣΟΚ της χειρότερης μορφής, όπως έχει καταντήσει αλλά και σε μια νέα δεξιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η προοδευτική συμμαχία του αποτελεί μια πολιτική κουρελού που βάζει στο περιθώριο κάθε ίχνος από την παλιά Αριστερά που κάποτε εκπροσωπούσε και τον μετατρέπει σε μια νέα θλιβερή πασοκονεοδημοκρατία αποικιοποίησης, φτωχοποίησης και πολιτικής εξαχρείωσης της χώρας.

Η αντίσταση στην επιχείρηση περιθωριοποίησης των προοδευτικών αξιών στην Ελλάδα, που έχει αναλάβει ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, σημαίνει πρώτα απ’ όλα ψήφος την Κυριακή στην Λαϊκή Ενότητα για να αφήσουμε ανοιχτό το παράθυρο στην εθνική και κοινωνική απελευθέρωση της πατρίδας μας.