Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στην υπερφορολόγηση
13/09/2016 16:03
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέλος στην υπερφορολόγηση

«Πρέπει να μπει ένα τέλος στην υπερβολική υπερφορολόγηση των νοικοκυριών και της πραγματικής οικονομίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε εκπροσώπους κοινωνικών φορέων με τους οποίους συναντήθηκε σήμερα.

Πρόκειται για εκπροσώπους της ΓΣΕΕ, του ΣΕΒ, της ΕΣΕΕ, της ΓΣΕΒΕΕ και του ΣΕΤΕ, των οποίων η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών του ενόψει της επίσκεψής του το Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

«Εμείς από τη Θεσσαλονίκη θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Θα προτάξουμε μια συμφωνία αλήθειας, η οποία στο επίκεντρό της θα έχει την ανάγκη η ελληνική οικονομία να δουλέψει ξανά».

«Επιτέλους, να προωθήσουμε τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα κάνουν την οικονομία ανταγωνιστική και θα παράγουν μια σταθερή και διατηρήσιμη ανάπτυξη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε, «Δεν θα κουραστώ να το λέω ότι χωρίς σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις, η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει. Και στην προσπάθεια αυτή για τη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού και κοινωνικού πεδίου οι απόψεις όλων των κοινωνικών εταίρων είναι εξαιρετικά πολύτιμες».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε επίσης ότι η προσπάθεια είναι συλλογική.
«Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη. Η πολιτεία, οι επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι και φυσικά πρώτος από όλους ο πολιτικός κόσμος. Μέσα από ένα πνεύμα συνεννόησης και χωρίς ψεύτικους διχασμούς και διαχωριστικές γραμμές πρέπει επιτέλους να προτάξουμε ένα εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και αλλαγών που θα βάλουν την ελληνική οικονομία σε πραγματικά αναπτυξιακή τροχιά» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ-eleftherostypos.gr