Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι επιτυχίες στον αθλητισμό μας ενώνουν όλους
25/07/2017 16:34
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι επιτυχίες στον αθλητισμό μας ενώνουν όλους

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης,είχε σήμερα συνάντηση με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ Νέων, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος.


Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και όλους όσοι εργάστηκαν για να έρθει ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπάσκετ.

«Είμαι υπερήφανος ως Έλληνας για την επιτυχία σας»,είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:«Θέλω να σας συγχαρώ πραγματικά, γιατί είστε άξιοι συνεχιστές μιας παράδοσης, που πηγαίνει πίσω πάνω από 30 χρόνια».

Τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται επιτυχίες όπως το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Ομάδα Νέων.«Δεν έχουμε πολλές επιτυχίες τελευταία ως χώρα. Πάντοτε, οι επιτυχίες στον αθλητισμό έχουν ένα μεγάλο καλό: Μας ενώνουν όλους. Και αυτό είναι κάτι που χρειαζόμαστε ως χώρα»ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Χαρακτήρισε το μπάσκετ«ταυτισμένο απόλυτα με την Ελλάδα και με την αθλητική μας παράδοση»και πρόσθεσε:«Έχουμε αποδείξει μας ταιριάζει πολύ ως λαός. Εάν αναλογιστεί κανείς τι έχουμε πετύχει τα τελευταία 30 χρόνια, για το μέγεθος της Ελλάδας αλλά και για τα κονδύλια που έχουμε διαθέσιμα – όχι μόνο σε επίπεδο επαγγελματικού αλλά και σε επίπεδο ερασιτεχνικού μπάσκετ – αντιλαμβάνεται την τρομερή επιτυχία μας».