Κυριάκος Μητσοτάκης-Βόλος: Γερασμένο και συρρικνωμένο κόμμα η ΝΔ
09/11/2015 13:12
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυριάκος Μητσοτάκης-Βόλος: Γερασμένο και συρρικνωμένο κόμμα η ΝΔ

«Το δίλημμα της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης είναι αν θα προχωρήσει η Νέα Δημοκρατία σε μια δημιουργική και ουσιαστική ανανέωση ή θα παραμείνει σε στασιμότητα η οποία νομοτελειακά θα οδηγήσει και σε συρρίκνωση» είπε χθες το βράδυ,στον Βόλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε υποστηρικτές του σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Παρκ».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος πρόσθεσε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι ένα γερασμένο κόμμα και χρειάζεται δημιουργική ανανέωση. Εγώ αγωνίζομαι προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να μετατραπεί από ένα συρρικνωμένο κόμμα του 28% σε μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να αναγνωρίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει διαζύγιο από τις παραγωγικές τάξεις της κοινωνίας, ότι δεν μιλάει πια ουσιαστικά στη νεολαία και ότι είναι ένα κόμμα γερασμένο και σε επίπεδο μηχανισμών και σε επίπεδο ιδεών αλλά και σε επίπεδο προσώπων».

Όσον αφορά τις διαδικασίες των εσωκομματικών προεδρικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μητσοτάκης έθεσε το θέμα της διεξαγωγής μιας δημόσιας συζήτησης μεταξύ των υποψηφίων για το μέλλον του κόμματος. Όπως επισήμανε, έχει ζητήσει επανειλημμένως μια συζήτηση όχι μόνο τηλεοπτική, αλλά και στην κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά ένας τουλάχιστον συνυποψήφιος, ο κ. Μεϊμαράκης, δεν ανταποκρίνεται και λυπάται γι' αυτό.

Ο κ. Μητσοτάκης καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος και αναφερόμενος στις καταγγελίες του κ. Πανούση είπε ότι πρέπει να επιληφθεί άμεσα και αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη.

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε ότι είναι χαρούμενος που ξεκινά την περιοδεία του στη Θεσσαλία, από τη Μαγνησία και την πόλη του Βόλου. «Έχω ιδιαίτερα στενούς δεσμούς με τον Βόλο καθώς εδώ υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία στην 346 Μοίρα της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, οπότε αισθάνομαι ότι επιστρέφω σε μια πόλη την οποία γνωρίζω πάρα πολύ καλά» σημείωσε.

Πηγή:e-typos.com

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.