Κυρ. Μητσοτάκης: «Ως πρόεδρος της ΝΔ θα αποκαταστήσω το διάλογο με τους νέους και τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας»
31/10/2015 13:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυρ. Μητσοτάκης: «Ως πρόεδρος της ΝΔ θα αποκαταστήσω το διάλογο με τους νέους και τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας»

Την ανάγκη διαλόγου της ΝΔ με τις παραγωγικές τάξεις και με τη νεολαία, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Χαλκίδα.

Συνεχίζοντας την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι αυτό τον διάλογο θα τον αποκαταστήσει πάνω απ' όλα λέγοντας την αλήθεια, «διότι έχουμε κουραστεί όλοι πάρα πολύ σε αυτή τη χώρα από τα εύκολα ψέματα των πολιτικών».

Επιπλέον ανέφερε ότι ο ίδιος θέλει μια ΝΔ που να ανήκει σε όλους τους νεοδημοκράτες. «Να την ανοίξουμε διάπλατα. Να κάνουμε καταστατικές αλλαγές. Μας αξίζει κάτι καλύτερο και με τη δική σας δύναμη, αυτό το καλύτερο μπορούμε να το έχουμε και στη ΝΔ και στη χώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Όσο για την κυβέρνηση, έκανε λόγο για καταστροφική διακυβέρνηση, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ και επανέλαβε τις ανησυχίες του για τη στάση του πρωθυπουργού απέναντι στις ανεξάρτητες αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.