Κυρ. Μητσοτάκης: Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε
03/11/2015 20:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυρ. Μητσοτάκης: Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε

Μήνυμα ενότητας των Ελλήνων απέναντι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, έστειλε από τη Σιάτιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ παραβρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 103 ετών από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και έκανε δηλώσεις από το ύψωμα του υπολοχαγού, Γιώργου Καπιτσίνη, εκεί που ο Μακεδονομάχος παππούς του, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετείχε στην απελευθέρωση της Σιάτιστας.

«Είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για μένα καθώς είχα την ευκαιρία να καταθέσω στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στη μάχη για την απελευθέρωση της Σιάτιστας. Είναι ιδιαίτερη στιγμή, διότι ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε σε αυτή τη μάχη όπως πολέμησε και στην Ήπειρο στο Μπιζάνι, επικεφαλής του σώματος Κρητών εθελοντών. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε το αγαθό της ελευθερίας και να θυμόμαστε ότι όσο σημαντικές και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 03/11/2015 20:57:35

  ῎Εχει δείξει καλά δείγματα γιά τό χρῖσμα. Τό ἐπίθετο ὅμως τόν ἀκολουθεῖ. . ἴδωμεν. . .

 2. George N avatar
  George N 03/11/2015 23:03:10

  Πολλή καλή παρουσία. Έχει εκπλήξει ευχάριστα. Αναρωτιέμαι όμως αν κάνει γκελ μέσα στην ΝΔ όσο κάνει εκτός. Αν και τελικά αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος αν μιλάμε για κυβερνητικό κόμμα.

 3. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 04/11/2015 03:06:05

  Μέ τήν μεγάλη ἀδελφή τί θά κάνη ἐαν κερδίσει τό χρῖσμα;; Τό αἷμα νερό δέν γίνεται.

 4. Άλυτη Εξίσωση avatar
  Άλυτη Εξίσωση 04/11/2015 07:59:53

  @ Φωτεινή

  Τι θα μπορούσε να κάνει δηλαδή; Να τη στείλει στη ...Γκιλοτίνα; :-)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.