Κυβέρνηση: Αστειότητες τα περί μετάθεσης εκλογών το φθινόπωρο
02/06/2019 19:48
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κυβέρνηση: Αστειότητες τα περί μετάθεσης εκλογών το φθινόπωρο

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων που κυκλοφορούν περί μετάθεσης των εθνικών εκλογών για το φθινόπωρο, προχωρά η κυβέρνηση με αρμόδια στελέχη να χαρακτηρίζουν τις φήμες "αστειότητες".

Υπενθυμίζεται ότι βάσει ανακοινώσεων επίσημων από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακοπουλο, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στις 10 Ιουνίου για την προκήρυξη των εθνικών εκλογών που θα πραγματοποιηθουν στις 7 Ιουλίου.

Στο μεταξύ, στο στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιτιθέμενοι στη Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ενόχλησε σφόδρα τον ΣΥΡΙΖΑ με την πρωινή της δήλωση ότι πρέπει να ηττηθεί στην κάλπη προκαλώντας σκληρή απάντηση από το κυβερνών κόμμα, το οποίο την εγκάλεσε για εμμονική μονομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιδιώκοντας, μάλιστα, να υποβαθμίσουν τυχόν άλλαγη στάσης του ΚΙΝΑΛ, μετά την "έξωση" του Ευ. Βενιζέλου, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει "ανούσιες αντιπαραθέσεις και μικροεξουσίες" τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ.

Πηγή:capital.gr