Κουτρουμάνης: Γελοία και ψευδής η μαρτυρία εναντίον μου
21/02/2018 16:28
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουτρουμάνης: Γελοία και ψευδής η μαρτυρία εναντίον μου

«Δεν είχα ποτέ φανταστεί ότι θα έδινα εξηγήσεις για το σκάνδαλο Novartis, είμαι εξοργισμένος» τόνισε ο Γιώργος Κουτρουμάνης και υπενθύμισε πως υπηρέτησε την κοινωνική ασφάλιση από απλός υπάλληλος σε ταμείο μέχρι υπουργός Εργασίας.

«Δέχθηκα ύβρεις, προπηλακισμούς, απειλές, δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε γιατί είχαμε στοχοποιηθεί πολιτικά από όσους δημιούργησαν το κίνημα των αναγανακτισμένων, προσέθεσε και συμπλήρωσε:

«Στο πλαίσιο αυτό απόλυτα καθαρός και χαρακτήρισε την μαρτυρία που τον εμπλέκει γελοία και ψευδή. Ψάξτε τα πάντα, δε θα με βρείτε πουθενά γιατί δεν υπάρχω πουθενά, είπε χαρακτηριστικά. Αλλά δεν είμαστε σε κανονικές συνθήκες γιατί δεν υφίσταται το τεκμήριο αθωότητας έτσι όπως διεξάγεται ο πολιτικός διάλογος».

Ο κ. Κουτρουμάνης μίλησε για «αήθης πρακτικές και αναφορές» που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο Novartis: «Ως συνδικαλιστής είχα μιλήσει για την κατευθυνόμενη συνταγογράφηση και τις εικονικές συνταγές, είχα προειδοποιήσει για τη χρεοκοπία των ταμείων» σημείωσε και δήλωσε ότι «σκάνδαλο υπάρχει, σκάνδαλα υπήρξαν και υπάρχει και σήμερα. Και ως μέλος της κυβέρνησης άσκησα τα καθήκοντά μου με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον».

Πηγή: eleftherostypos.gr