Κουρουμπλής: Υπάρχει λάθος στη στρατηγική
30/05/2019 11:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουρουμπλής: Υπάρχει λάθος στη στρατηγική

"Σημασία έχει το αποτέλεσμα στην πολιτική, χάσαμε γιατί υπήρξαν λάθη, γιατί δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο κόσμος", ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ενώ τόνισε ότι "ένα βασικό ζήτημα είναι αυτό της μεσαίας τάξης".

"Η διαφορά που προκύπτει είναι δέκα μονάδες δεν είναι απλό το ποσοστό. Υπάρχει λάθος στη στρατηγική", συνέχισε την κριτική ο πρώην υπουργός.

Σύμφωνα με τον ίδιο ένα βασικό ζήτημα είναι αυτό της μεσαίας τάξης: "εκεί εντοπίζω το ζήτημα, ότι χρειάζεται ένας επαναπροσδιορισμός της πολιτικής που πρέπει να αρθρωθεί σε αυτόν τον πολιτικό χρόνο μέχρι τις εκλογές. Κατόρθωσε ο Μητσοτάκης χωρίς να πει τίποτα στη μεσαία τάξη, να χρεώσει στον Τσίπρα ότι είναι η αιτία όλου του κακού για τη μεσαία τάξη. Ότι έχει ευθύνες και ο Τσίπρας για τη μεσαία τάξη δεν το αμφισβητεί η κυβέρνηση αλλά δεν είναι η αιτία όλου του κακού".

Σημείωσε παράλληλα ότι κάποιοι "έλεγαν στον πρωθυπουργό ότι η διαφορά ήταν μικρή", χωρίς πάντως να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Στην ερώτηση αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Παναγιώτης Κουρουμπλής άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά απαντώντας "εγώ είμαι μαχόμενος πολιτικός και δεν παραιτούμαι εύκολα. Θα έχω μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα του πω ορισμένα πράγματα και από εκεί και πέρα θα το σκεφτώ και θα το ανακοινώσω".

Πηγή:capital.gr