Κουμουτσάκος: «Υπάρχει μείζον θέμα για τον Τσίπρα»
10/03/2016 13:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουμουτσάκος: «Υπάρχει μείζον θέμα για τον Τσίπρα»

Μείζον θέμα για τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκύπτει σύμφωνα με τη ΝΔ από τις αναρτήσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ο οποίος και υποστηρίζει πως η απόφαση για κλείσιμο των συνόρων συνιστά όχι μονομερή ενέργεια αλλά μέρος της στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σε ανάρτησή του στο twitter καλεί το Μαξίμου να διαψεύσει άμεσα τις δηλώσεις Τουσκ περί απόφασης των 28 για το κλείσιμο των συνόρων επισημαίνοντας πως σε αντίθετη περίπτωση « υπάρχει μείζον θέμα για τον κ. Τσίπρα».

Η απάντηση της Γεροβασίλη

Αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης ο κ. Κουμουτσάκος πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μη σπαταλά τον χρόνο με γρίφους , αναφέρει σε νεότερη ανάρτησή της στο twitter η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Νωρίτερα η κ Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στο twitter σχολίασε:«Καλά που υπάρχει και ο κ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιές είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής. Τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο -που τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος- και μπορεί να τα διαβάσει αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις. Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά».

e-typos.com