Κουμουτσάκος: Το μαύρο και ο Τσίπρας φέρνουν αγανάκτηση
07/09/2016 14:18
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουμουτσάκος: Το μαύρο και ο Τσίπρας φέρνουν αγανάκτηση

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία, αλλά και για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Ένα χρώμα και ένα πρόσωπο προκαλούν αγανάκτηση στους πολίτες» είπε ο κ. Κουμπουτσάκος και εξήγησε: «Το χρώμα είναι το μαύρο, τα μαύρα λεφτά συγκεκριμένου υποψηφίου, για τα οποία μίλησε υπουργός, το μαύρο στην καθημερινότητα των πολιτών – ένας στους δύο χρωστά στην εφορία, τα χρέη έφθασαν στα ενενήντα δισ ευρώ. Και βέβαια μαύρο στην αλήθεια. Το πρόσωπο που προκαλεί αγανάκτηση στους πολίτες είναι ο κ. Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός που κάνει τα αντίθετα από όσα υπόσχεται, που λέει ψέματα πριν ακόμη μιλήσει».

Ο κ. Κουμουτσάκος πρόβαλε ένα βίντεο με παλιότερες υποσχέσεις του πρωθυπουργού από το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» που κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο. «Αυτά ήταν μερικά από αυτά που έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας, είναι τα ψέματα που θα τον ακολουθούν στο ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη. Απέναντι στο μαύρο και στην αναξιοπιστία, η μόνη λύση είναι η Ν.Δ. και ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης», ανέφερε.

Ερωτηθείς για την πρόσφατη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε ότι επιβεβαιώνεται η διψήφια διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του κ. Τσίπρα και είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός. «Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πρωτοφανή, εδώ και δεκαετίες. Πρώτη φορά στη μέση των πολιτικών εξελίξεων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κρίνεται καταλληλότερος από τον παρόντα Πρωθυπουργό. Τέλος, 85% των πολιτών δηλώνουν βαθιά απογοητευμένοι από την κυβέρνηση, τον Πρωθυπουργό, αλλά και τις προοπτικές της χώρας και των οικογενειών τους. Αυτά επιβεβαιώνουν την ορθότητα της θέσης μας, για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής στην χώρα», παρατήρησε.

Για τη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών είπε ότι η Ν.Δ. ζητεί όπως και όλοι οι Έλληνες πλήρη έλεγχο και αφού κατατεθούν τα «πόθεν έσχες» των νέων ιδιοκτητών να δημοσιοποιηθούν.

eleftherostypos.gr