Κουμουτσάκος: "Ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει"
01/03/2016 20:09
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουμουτσάκος: "Ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει"

"Ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει", αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στην Κυβερνητική Εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Ειδικότερα, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Στον πραγματικό κόσμο, και όχι στον φαντασιακό κόσμο του Μαξίμου, τρία πράγματα είναι σαφή:

1ον: Ότι η εκτός ελέγχου κατάσταση στο μεταναστευτικό - προσφυγικό είναι το αποτέλεσμα πολλών μηνών ιδεοληψίας, της συνεχιζόμενης αμηχανίας και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία – κατά γενική ομολογία – έχει κρατήσει εθνικά υπεύθυνη στάση.

2ον: Ότι η αποτυχημένη διαπραγμάτευση των κυρίων Τσίπρα - Βαρουφάκη έφερε το σκληρότερο μνημόνιο, την οικονομία σε ασφυξία και την κοινωνία σε απελπισία.

3ον: Ότι ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει.

Προφανώς, ο κατάλογος της σκληρής πραγματικότητας δεν σταματά εδώ.

Αρκεί, όμως, για σήμερα".

capital.gr