Κουμουτσάκος: Η ΕΡΤ οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων
27/01/2016 19:32
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουμουτσάκος: Η ΕΡΤ οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων

Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ επισκέφθηκαν σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τον Πρόεδρό της Διονύση Τσακνή και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Εξερχόμενος της συνάντησης ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προγραμματίζαμε ενημερωτική συνάντηση με τη διοίκηση της Ε.Ρ.Τ., εδώ και καιρό. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι η δημόσια συζήτηση που πυροδότησε πρόσφατα, το προπαγανδιστικό βίντεο που παρουσιάστηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, επίσπευσε αυτήν τη συνάντηση. Ήταν μια ουσιαστική συνάντηση, όσον αφορά στην ενημέρωση που πήραμε. Ταυτόχρονα, μας έδωσε τη δυνατότητα να υπογραμμίσουμε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας για τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Ρ.Τ.. Την Ε.Ρ.Τ., τη δημόσια τηλεόραση, την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες. Γι’ αυτό και οφείλει να σέβεται την ενημέρωση όλων των Ελλήνων. Δεν θα πρέπει η δημόσια τηλεόραση να λειτουργεί ως τηλεοπτική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό, η Κυβέρνηση έχει πολλές ευθύνες που εμείς και θα παρακολουθούμε και θα αναδεικνύουμε - και κοινοβουλευτικά - όταν κρίνουμε ότι χρειάζεται».

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.