Κουμουτσάκος: Ανίκανος και αναξιόπιστος o πρωθυπουργός
06/03/2016 22:04
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουμουτσάκος: Ανίκανος και αναξιόπιστος o πρωθυπουργός

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα είπε ότι ελάχιστες ώρες μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι το μόνο που ξέρει είναι να διχάζει και πως τώρα κατασκευάζει νέα τεχνητή γραμμή σύγκρουσης.

«Ο ‘ανθρωπισμός' (δικός του) και η ‘ακροδεξιά' (όλοι οι άλλοι). Προφανώς για τον κ.Τσίπρα ανθρωπισμός είναι οι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που περιφέρονται ανά την Ελλάδα πεινασμένοι, διψασμένοι και αβοήθητοι.

Ενώ, κατά τον κ. Τσίπρα, ‘ακροδεξιά' είναι η αναγκαία φύλαξη των συνόρων της πατρίδας και η αυτονόητη διαμονή των παράτυπων μεταναστών σε κλειστούς χώρους για λόγους δημόσιας ασφάλειας», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος και αναρωτήθηκε αν ο πρωθυπουργός δεν καταλαβαίνει πως η πολιτική«αφύλακτα σύνορα - ξέφραγο αμπέλι» είναι ακριβώς εκείνη που φτιάχνει τις «Χρυσές Αυγές» της Ελλάδας και της Ευρώπης…

«Ανίκανος και αναξιόπιστος, αφού με την ιδεοληψία του μετατρέπει σε απέραντο καταυλισμό την Ελλάδα, προσπαθεί και πάλι να κοροιδέψει και να διχάσει τους Έλληνες. Μάταια όμως. Ένα είναι βέβαιο. Η εποχή του πέρασε», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.