Κουίκ σε Παππά: Είμαστε και εμείς εδώ – Δεν είναι μόνο Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ
30/05/2019 12:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κουίκ σε Παππά: Είμαστε και εμείς εδώ – Δεν είναι μόνο Αριστερά ο ΣΥΡΙΖΑ

Αποξενωμένος φαίνεται να νιώθει ο Τέρενς Κουίκ στον ΣΥΡΙΖΑ και με tweet υπενθύμισε στον Νίκο Παππά ότι μέσα στο κόμμα υπάρχουν και δυσαρεστημένοι Νεοδημοκράτες και δεν είναι μόνο Αριστερά.

Μέσω Twitter o υφυπουργός Εξωτερικών και προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, εξέφρασε «παράπονα» στον υπουργό ΨΗΠΤΕ Νίκο Παππά για την στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ στην προσέγγιση δεξιών ψηφοφόρων.

«Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικων που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμείς», έγραψε ο κ. Κουίκ.

«Αποφασιστικότητα, Αγωνιστικότητα και Ρεαλισμός. Τα διλήμματα πλέον είναι αμείλικτα», ήταν το αρχικό tweet του Ν. Παππά.

Terens Quick@TerensQuick

Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικων που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμεις.

Πηγή:eleftherostypos.gr