Κοτζιάς: "Πεθαμένοι" πολιτικά Καμμένος και ΑΝΕΛ
13/12/2018 11:41
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κοτζιάς: "Πεθαμένοι" πολιτικά Καμμένος και ΑΝΕΛ

Πολιτικά "πεθαμένους" χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο και τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μιλώντας στον ραδιοσταθμό realfm 97,8.

Τα σχετικά σχόλια έγιναν επ' αφορμή της ανακοίνωσης της κίνησης "Πράττω", επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Κοτζιάς (και η οποία συμμετέχει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ), μέσω της οποίας καλείται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

"Νομίζω ότι ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πεθαμένη, νομίζω ότι αυτές οι δηλώσεις γίνονται γιατί είναι πεθαμένος πολιτικά εκείνος και το κόμμα που είχε φτιάξει. Αυτό είναι το πρόβλημα και προσπαθεί να βρει άκρη. Πιστεύει ότι του φταίει η Συμφωνία των Πρεσπών που ξεκίνησε ο αποσυντονισμός του κόμματος του από τη βόρεια Ελλάδα και έχει καταλήξει να είναι σε όλη την Ελλάδα. Σας θυμίζω ότι μία εκλογή προηγούμενη είχε πάρει πάνω από 10%, η τάση δηλαδή της πτώσης του ήταν πολύχρονη και δεν του φταίνε ούτε οι Πρέσπες, ούτε ο Κοτζιάς. Αλλά κάθε άνθρωπος χρειάζεται να του φταίει κάποιος για τα λάθη που ο ίδιος έκανε", ανέφερε ο Νίκος Κοτζιάς.

"Εγώ, όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες, του είπα ότι ο Όμηρος μας έχει διδάξει κάτι πάρα πολύ σημαντικό και είναι καλό να τα διδάσκουμε αυτά και στο σχολείο, ότι δηλαδή πρέπει με μεγάλη προσοχή να επιλέγεις τους φίλους σου, αλλά με μεγαλύτερη προσοχή να επιλέγεις τους εχθρούς σου. Όπως του είπα, δεν κάνει ούτε για φίλος μου, ούτε για εχθρός μου”, κατέληξε ο βουλευτής.

ΑΝΕΛ: Ο ασκόπως περιφερόμενος κ. Κοτζιάς ταλαιπωρεί την αισθητική μας και απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε

«Ο ασκόπως περιφερόμενος κ. Κοτζιάς κατορθώνει να ταλαιπωρεί την αισθητική μας και να απομειώνει το όποιο κύρος του έμεινε. Μας κάνει καλό κάθε φορά που εκδηλώνει την εκδικητικότητά του προς εμάς. Του συνιστούμε εγκράτεια και σύνεση» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σε απάντησή για δηλώσεις που είχε κάνει ο τέως ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς.

Πηγή: Capital.gr - ΑΠΕ-ΜΠΕ