ΚΚΕ: Επικοινωνία με εισαγγελείς σχετικά με «συκοφαντικά δημοσιεύματα» για τα δάνεια του κόμματος
13/09/2018 16:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΚΚΕ: Επικοινωνία με εισαγγελείς σχετικά με «συκοφαντικά δημοσιεύματα» για τα δάνεια του κόμματος

«Σχετικά με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που επιχειρούν να "τσουβαλιάσουν" το ΚΚΕ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τη δανειοδότηση των κομμάτων, ενημερώνουμε ότι: Εκπρόσωπος του ΚΚΕ επικοινώνησε με τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Δραγάτση, καθώς και με την Εισαγγελέα Διαφθοράς κα Τουλουπάκη και τους έθεσε το απαράδεκτο γεγονός να προωθούνται τέτοια ζητήματα στα ΜΜΕ, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση, τουλάχιστον ως προς το ΚΚΕ.

Με δεδομένο το γεγονός ότι οι εισαγγελείς αρνήθηκαν ανάμιξή τους, προκύπτουν εύλογα ερωτηματικά, για το ποιοι κάνουν τέτοιες διαρροές στα ΜΜΕ και γιατί» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχετικό Δελτίο Τύπου.

«Το ΚΚΕ εξακολουθεί να ζητά εξηγήσεις, καθώς οι όροι αυτοί δεν εξυπηρετούν την αποτελεσματικότητα, που πράγματι χρειάζεται στη διερεύνηση μιας τέτοιας υπόθεσης και την αποκάλυψη της ουσιαστικής αλήθειας για το λαό. Επαναλαμβάνει ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα, αντίθετα είναι το κόμμα που εξυπηρετεί κανονικότατα τα δάνειά του και έχει δώσει γι αυτά επαρκέστατες εγγυήσεις με ακίνητά του» καταλήγουν οι επισημάνσεις του Κόμματος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ