Κικίλιας: Πολιτικό έγκλημα η διατήρηση του νόμου Παρασκευόπουλου
05/09/2018 14:56
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κικίλιας: Πολιτικό έγκλημα η διατήρηση του νόμου Παρασκευόπουλου

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τον νόμο Παρασκευόπουλου άσκησε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Ο πρώτος νόμος που έφερε ο κ. Τσίπρας, διά του κ. Παρασκευόπουλου, ήταν η πολιτική θωράκιση της φάμπρικας που στήθηκε για να αποφυλακίζονται τρομοκράτες, ποινικοί και πλούσιοι. Αυτοί που έψαχναν να βρουν τρύπες διαφυγής στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης για να ξεφεύγουν από τις δαγκάνες του, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου φρόντισε να έχουν τον νόμο Παρασκευόπουλου» δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha.

«Άλλαξαν από τότε τρεις υπουργοί Δικαιοσύνης, ο νόμος Παρασκευόπουλου παραμένει. Έχουν βγει ποινικοί, έχουν σκοτώσει κόσμο, απογοητεύονται οι αστυνομικοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους, που συλλαμβάνουν εγκληματίες και την επομένη τούς ξαναβλέπουν στον δρόμο» ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. χαρακτήρισε πολιτικό έγκλημα της κυβέρνησης τη διατήρηση του νόμου Παρασκεύπουλου, σημειώνοντας ότι οι κυβερνώντες «κατήργησαν τις φυλακές υψίστης ασφαλείας και δεν θέλουν να πάρουν πίσω τον νόμο Παρασκευόπουλου, γιατί τους βολεύει για τις ιδεολογικοπολιτικές τους συγγένειες και αυτό δημιουργεί τραγικό πρόβλημα στην κοινωνία. Δολοφονήθηκε κόσμος από ποινικούς που αποφυλακίστηκαν λόγω του νόμου Παρασκευόπουλου. Τι έχει να πει η κυβέρνηση στις οικογένειές τους;» διερωτήθη ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ