Κικίλιας για Σ. Αραβία: Τη Δευτέρα θα έχουμε Black Monday
24/11/2017 12:48
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κικίλιας για Σ. Αραβία: Τη Δευτέρα θα έχουμε Black Monday

Για συνέχεια στις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας μίλησε στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας προσθέτοντας ότι "η υπόθεση δεν σταματάει στη συζήτηση της Δευτέρας.

"Τη Δευτέρα δεν τελειώνει αυτή η ιστορία, αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday" ανέφερε χαρακτηριστικά. "Πρέπει να δώσουν απαντήσεις γιατί έσπευσαν να υπογράψουν άρον – άρον στο αεροδρόμιο της Μίκρας μια συμφωνία με έναν καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011" είπε.

"Οι βουλευτές δεν τρομοκρατούνται... Όποιος επιζητεί την αλήθεια, δεν κρύβεται πίσω από νομολογίες, ούτε πίσω από μια ατμόσφαιρα απειλών" επισήμανε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο ίδιος ο Καμμένος, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, κράδαινε απόρρητα έγγραφα το 2014 στη Βουλή, κι έλεγε "δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε" και τώρα προσπαθούν να ρίξουν τη μπάλα στην εξέδρα.

"Τι προσπαθούν να κρύψουν αυτοί οι κύριοι; Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες πωλήσεις; Έχουμε κι άλλα τέτοια προηγούμενα που ήρθαν στη Βουλή εκ των υστέρων" σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή:capital.gr