«Καταπέλτης» η ΝΔ: Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι όλα βάινουν καλώς
06/06/2017 23:24
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Καταπέλτης» η ΝΔ: Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι όλα βάινουν καλώς

Η Νέα Δημοκρατία καταφέρθηκε κατά της κυβέρνησης με αφορμή την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε: Ολα βαίνουν καλώς για τη χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αξιωματική Αντιπολίτευση και εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εγκλώβισε τη χώρα με τις καθυστερήσεις και επανέλαβε την άποψη για την ανάγκη διεξαγωγής πρόωρων εκλογών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η κομματική νομενκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε: “Όλα βαίνουν καλώς για τη χώρα!”. Ας προσπαθήσουν να το πουν και στους πολίτες, που δοκιμάζονται από την υπερφορολόγηση, την ανεργία και την αβεβαιότητα.

Η οικονομία είναι βαλτωμένη και στο θέμα του χρέους, δεν διαφαίνεται κάποια αισιόδοξη προοπτική. Γιατί ούτε σε αυτό άκουσε ο κ. Τσίπρας τις συγκεκριμένες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και έναν χρόνο.

Εγκλώβισε τη χώρα με τις καθυστερήσεις και την ανικανότητά του και τώρα, ζητά δήθεν συναίνεση. Στην πραγματικότητα ψάχνει συνενόχους στην αποτυχία του.

Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια νέα Κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή, αποφασισμένη να προωθήσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. Να αποκαταστήσει, με αυτόν τον τρόπο, την αξιοπιστία της χώρας και να οδηγήσει την πατρίδα μας στην οριστική έξοδο από την κρίση».

eleftherostypos.gr