Καταγγελία - βόμβα από Θεοχάρη: Είχε μαύρα ταμεία στην εταιρεία του ο κ. Φλαμπουράρης
21/10/2015 23:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καταγγελία - βόμβα από Θεοχάρη: Είχε μαύρα ταμεία στην εταιρεία του ο κ. Φλαμπουράρης

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία που θα προκαλέσει νέες εντάσεις σε πολιτικό επίπεδο προχώρησε ο Χάρης Θεοχάρης. Μιλώντας στην Ολομέλεια, για το νομοσχέδιο παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος, ο βουλευτής του Ποταμιού επανέφερε το θέμα της πρώτην εταιρείας του υπουργού Αλ. Φλαμπουράρη.

«Φωνάζετε για τους διεφθαρμένους, τους άλλους διεφθαρμένους, και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη- συγγνώμη της πρώην εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη -δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης, ενώ κατέθεσε στα πρακτικά τους ισολογισμούς της εταιρείας.

«Αφήστε λοιπόν τις ηθικολογίες γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς», πρόσθεσε ο βουλευτής.

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.