Καραγκούνης: Η σύνδεση του προσφυγικού με την αξιολόγηση είναι λάθος
29/02/2016 16:47
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καραγκούνης: Η σύνδεση του προσφυγικού με την αξιολόγηση είναι λάθος

Η σύνδεση του προσφυγικού με την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας δεν έχει καμία σχέση και είναι λάθος αν επιδιώκεται από κάποιους, είπε στο "Πρακτορείο 104,9 FM", ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για το χειρισμό του προσφυγικού - μεταναστευτικού ζητήματος.

Ο κ. Καραγκούνης επέκρινε τους υπουργούς, Νίκο Κοτζιά και Πάνο Καμμένο, υπογραμμίζοντας ότι έλεγαν πως "αν δεν κάνουν πίσω οι δανειστές θα εξαπολύσουμε τους τζιχαντιστές και τους μετανάστες παντού στην Ευρώπη", ενώ στράφηκε και κατά της πρώην αναπληρώτριας υπουργού, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, κατηγορώντας την ότι με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που υιοθέτησε αυξήθηκαν οι ροές προς την Ελλάδα.

"Ο κ. Μουζάλας ουσιαστικά είπε χθες ότι πρέπει να αρχίσουμε να χτίζουμε Αμυγδαλέζες και αν είναι παράτυποι μετανάστες να κρατηθούν" τόνισε ο κ. Καραγκούνης, μιλώντας στην εκπομπή "ΑΠΕριττα", με τους Κωστή Παπαδάκη και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση μετά από ένα χρόνο έρχεται να εφαρμόσει σε πιο έντονο βαθμό το σχέδιο "Ξένιος Δίας" της ΝΔ.

e-typos.com