Καμμένος: Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές των ΑΝΕΛ
09/02/2019 21:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καμμένος: Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές των ΑΝΕΛ

Ο Τσίπρας μπήκε σπίτι και απαλλοτρίωσε τα παιδιά μου" δήλωσε στη συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με τον ίδιο ο πρωθυπουργός "όχι μόνο γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων με προσφορά ανταλλαγμάτων σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι με σκοπό να πάρει τα παιδιά".

Για τους βουλευτές του

Όπως σημειώνει ο πρώην ΥΕΘΑ, "η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης ορκίζονταν ότι δεν θα ψηφίσουν ποτέ τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Τέρενς Κουίκ γύριζε σε Αυστραλία και Αμερική και μίλαγε για το ιερό όνομα της Μακεδονίας και γονάτιζε στα μνημεία (...) Τελικά από το τζετ λαγκ της εξουσίας, και όχι μόνο, μέθυσε".

Ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα δηλώνει ότι "μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν".

Για τον Κοτζιά και... τον Σόρος

Ο Πάνος Καμμένος βάζει στο στόχαστρο και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά λέγοντας χαρακτηριστικά "έβαλε τους ανθρώπους του Σόρος από την πίσω πόρτα στο υπουργείο Εξωτερικών μέσα από το σύστημα με τις βίζες. Να με καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσω. Μπορώ να το αποδείξω".

Βολές κατά Βούτση

Αναφερόμενος στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο πρώην ΥΕΘΑ λέει ότι "είναι ο χειρότερος πρόεδρος που έχει περάσει ποτέ. Του είπα: Αυτό που κάνεις είναι άδικο. Εγώ για σένα (για τον γιο σου) απολογούμην τέσσερις ώρες στις ΗΠΑ".

Για τις εφημερίδες

Ακόμη ο Πάνος Καμμένος υποστηρίζει επίσης ότι ήξερε από τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό και το Μέγαρο Μαξίμου ότι "η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο".

Πηγή:capital.gr