Καμμένος για Τσίπρα: Συμφωνήσαμε κανείς βουλευτής ΑΝΕΛ σε ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ
14/12/2018 18:40
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Καμμένος για Τσίπρα: Συμφωνήσαμε κανείς βουλευτής ΑΝΕΛ σε ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας - Καμμένος έχουν συμφωνήσει να μη συμπεριληφθεί κανείς βουλευτής των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμύνης, σε δήλωσή του στο "Ποντίκι".

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος της εφημερίδας: Σύμφωνα με αποκλειστική δήλωση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Κάμμένου, στο "Π",

"Έχουμε συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές".

Τσίπρας: Δεν έχω ακούσει δηλώσεις

Νωρίτερα, πριν να αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας σε ερώτηση δημοσιογράφου να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμένου, καθώς και το πώς είναι οι σχέσεις του με τον κυβερνητικό εταίρο, ο πρωθυπουργός απάντησε: "Δεν έχω ακούσει κάποιες δηλώσεις όλα καλά".

Παπαχριστόπουλος- Κουντουρά

Προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν η δήλωση τουΠάνου Καμμένουστο "Ποντίκι" ήταν σε συνεννόηση με τον κ. Τσίπρα ή εάν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέλεξε να του στείλει δια αυτής της μεθόδου ... δημόσιο μήνυμα να μη δώσει "στέγη" σε βουλευτές που θα πάνε κόντρα στην γραμμή του κόμματος, στη Συμφωνία των Πρεσπών.

ούτης της δήλωσης δοθείσης πάντως, έχει ενδιαφέρον πλέον πώς θα κινηθεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος (ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας λέγοντας ότι θα την υπερψηφίσει και θα παραιτηθεί) και η Έλενα Κουντουράη οποία δεν έχει ανοίξει επισήμως τα χαρτιά της μεν αλλά ουδέποτε διέψευσε ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία "φλέρταρε" με την υπερψήφισή της.

Πηγή:capital.gr