Και υπουργός του Τσίπρα "ξεκουράστηκε" στο σκάφος της Παναγοπούλου
11/05/2019 12:20
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Και υπουργός του Τσίπρα "ξεκουράστηκε" στο σκάφος της Παναγοπούλου

Μετά τον θόρυβο και τη δημόσια κατακραυγή που προκάλεσε η είδηση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος της οικογένειας Παναγόπουλου, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία στο Μάτι και τους 102 νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά, τα "Νέα" αποκαλύπτουν ότι στο ίδιο σκάφος... είχε φιλοξενηθεί και υπουργός της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στην εφημερίδα, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές του πρωθυπουργού στο "Odyssey" τον Αύγουστο του 2018, "κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος ξεκουράστηκε στο ίδιο πολυτελές σκάφος, με ευάριθμη συντροφιά, για λίγες ημέρες".

Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι στις δηλώσεις της η Κατερίνα Παναγοπούλου δεν ανέφερε τίποτα για αυτό, σημειώνοντας ότι αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υπουργός έχει φέρει την κυβέρνηση σε "εξαιρετικά δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα".

"Εικάζω ότι η μη αναφορά της κυρίας Παναγοπούλου ότι είχε διαθέσει το σκάφος της και για τη "φιλοξενία” του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους οφείλεται στο γεγονός ότι οι σχέσεις του υπουργού αυτού με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε διαρκή κρίση εξαιτίας διαφόρων επιλογών του, οι οποίες έχουν φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και διαρκώς απολογούμενη", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή:capital.gr