Κ. Μητσοτάκης: Σέβομαι και συμμερίζομαι τη μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας
21/01/2018 21:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κ. Μητσοτάκης: Σέβομαι και συμμερίζομαι τη μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας

Για "μία μεγάλη λαϊκή διαμαρτυρία" και για "εντυπωσιακή συμμετοχή που αποδεικνύει την ευαισθησία της ελληνικής κοινωνίας στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων έκανε λόγο, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος τηςΝέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διεμήνυσε πως σέβεται και συμμερίζεται την ευαισθησία της κοινωνίας, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της συγκυβέρνησης, την οποία και χαρακτήρισε "ανίκανη" να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.

"H εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας. Μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια Κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα", τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Τι απαντά το Μαξίμου

"Ο κ. Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο, απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός. Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα", αναφέρει σε σχόλιο του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

capital.gr