Κ. Μητσοτάκης σε Μοσκοβισί: Η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των φόρων
09/02/2018 17:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κ. Μητσοτάκης σε Μοσκοβισί: Η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των φόρων

Συνάντηση με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, τη Φορολογία και τα Τελωνεία κ. PierreMoscovici είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Κυριάκος Μητσοτάκης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης. Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε το γεγονός ότι, ενώ η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των ολοένα και υψηλότερων φόρων και εισφορών, την ίδια στιγμή η Κυβέρνηση αυξάνει και πάλι τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εστίασε, επίσης, στο ζήτημα της Παιδείας. Καυτηρίασε την "κοντόφθαλμη και πελατειακή κυβερνητική πολιτική στον εν λόγω τομέα", τονίζοντας παράλληλα την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για ουσιαστική σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρόντες ήταν και ο ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας αλλά και ο σύμβουλος επί ευρωπαϊκών θεμάτων Γιώργος Ζαβός.

capital.gr