Κ. Μητσοτάκης: Ο Α. Τσίπρας προσπαθεί να διασωθεί με λάσπη και χυδαιότητες
08/11/2017 21:13
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Κ. Μητσοτάκης: Ο Α. Τσίπρας προσπαθεί να διασωθεί με λάσπη και χυδαιότητες

Τη δική του σκληρή απάντηση προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξάρτητων Ελλήνων, για το θέμα της συζύγου του, έδωσε από το βήμα του 4ου προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της παράταξης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο κ. Μητσοτάκης στράφηκε κατά του πρωθυπουργού, εγκαλώντας τον πως προσπαθεί να διασωθεί πολιτικά "μέσα από τη λάσπη" και την παραπληροφόρηση, χρησιμοποιώντας, όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ένα παρακράτος που ο ίδιος οικοδομεί, μόνο και μόνο, για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

"Την ίδια ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον, κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω, λοιπόν, να σηκώσουν το βλέμμα τους, να με κοιτάξουν στα μάτια. Κι αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον εμένα και όχι τη γυναίκα μου. Ο Καζαντζάκης έλεγε μία σοφή κουβέντα. Το ψέμα είναι ανανδρία. Και θα σας έλεγα ότι να επιτίθεται κανείς πλαγίως συχνά και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μία γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, η οποία έχει διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα, η οποία προσπαθεί να χτίσει τη δική της επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτό είναι διπλή ανανδρία", επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

"Θέλω να ξαναπώ κάτι. Είπα στη Βουλή και στον κ. Τσίπρα ότι δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Αυτό που είναι ντροπή είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες, χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος που ο ίδιος οικοδομεί, μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους", σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

capital.gr