Η ΝΔ…αδειάζει Κορκίδη
12/11/2018 15:25
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ΝΔ…αδειάζει Κορκίδη

Τρία εικοσιτετράωρα διήρκεσε η εκπεφρασμένη πρόθεση του Προέδρου της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη, να διεκδικήσει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το δήμο του Πειραιά.

Στον απόηχο της ανακοίνωσής του ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος για τη δημαρχία στο πρώτο λιμάνι της χώρας, έγινε γνωστό ότι ο κ. Κορκίδης συναντήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο της "γαλάζιας" παράταξης, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ένα τετ α τετ που γνωστοποίησε την τελική του πρόθεση.

Την ίδια στιγμή, στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά και τη στροφή των 180 μοιρών από την πλευρά του Βασίλη Κορκίδη, έλεγαν χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά "μόνος του αυτοπροτάθηκε και μόνος του πήρε πίσω το θέμα της υποψηφιότητάς του". Τοποθέτηση, η οποία έρχεται για να…αδειάσει ευθέως μία αναφορά του κ. Κορκίδη, μέσω της οποίας ευχαριστούσε τον κ. Μητσοτάκη "για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά".

Πηγή: capital.gr