Η κυβέρνηση της «Αριστεράς» μπαίνει σε πολύ επικίνδυνα και βαθιά νερά
09/11/2015 07:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η κυβέρνηση της «Αριστεράς» μπαίνει σε πολύ επικίνδυνα και βαθιά νερά

Αν υπήρξε κάποιος που δούλεψε πολύ, προκάλεσε, άνοιξε μέτωπα και συγκρούστηκε περισσότερο από τον καθένα ήταν ο Γιάννης Πανούσης. Παρά το γεγονός ότι έχει μια ροπή προς την προβολή, ο πρώην υπουργός αποδείχθηκε η μοναδική σοβαρή περίπτωση σε μια πρώτη φορά αριστερά που κινούνταν μεταξύ Βαρουφάκη και Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Το γεγονός και μόνο ότι από την πλευρά των Αστυνομικών πίνουν νερό στο όνομά του γιατί προσπάθησε να γίνει ασπίδα προστασίας γι’ αυτούς και το γεγονός ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και πολλά στελέχη του ήθελαν να τον διώξουν, δείχνει ότι είναι πετυχημένος. Ας μην ξεχνάμε ότι επειδή δεν ήταν Συριζαίος δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει χωρίς φόβο, να ξεμπροστιάσει τους κουκουλοφόρους, να τα βάλει με τους μπαχαλάκηδες που είχαν καταλάβει επί μέρες τα Προπύλαια και να ανοίξει το πιο καυτό μέτωπο της Δικαιοσύνης, την κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές. Μην ξεχνάμε επίσης την κόντρα με τον υπουργό Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλο για τις έρευνες στα κελιά των Πυρήνων της Φωτιάς, και εκεί ίσως να είναι το κλειδί μιας πολύ βρόμικης υπόθεσης που σιγά – σιγά θα αποκαλυφθεί. Τον Αύγουστο το γνωστό... site indymedia είχε δημοσιεύσει πληροφορίες περί ερευνών στα κελιά των ανόητων Πυρήνων που έκαναν «επανάσταση» βάζοντας βόμβες με σκοπό να σκοτώσουν κόσμο.

Ο Πανούσης τότε είχε διαψεύσει ότι έδωσε εντολή για τέτοιες έρευνες αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για μια στημένη υπόθεση για να στοχοποιηθεί ο ίδιος. Εν πάση περιπτώσει, μετά τις εκλογές ο Τσίπρας επέλεξε να κάνει το χατίρι στους «σκληροπυρηνικούς» του ΣΥΡΙΖΑ και στην «ομάδα των 53» και δεν έβαλε στο κυβερνητικό σχήμα τον καθ’ όλα πετυχημένο Πανούση.

Όλα αυτά είναι ιστορία. Οι καταγγελίες του πρώην υπουργού ότι κινδυνεύει η ζωή του από τρομοκράτες που έχουν σχέση με πολιτικά πρόσωπα και μάλιστα ο ίδιος ο Τσίπρας ξέρει για όλα αυτά, είναι πολύ σοβαρές. Μπορεί να οδηγούν σε αποπροσανατολισμό από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ωστόσο, είναι μια υπόθεση που ενδεχομένως να βάλει βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης και κυρίως ενός αναρχοαριστερού, ψευτοεπαναστατικού συστήματος που τώρα κάνει κουμάντο εντός και εκτός φυλακών.

Και που πρέπει να κινητοποιήσει αμέσως τις πολιτικές και δικαστικές υπηρεσίες. Το να καταγγέλλει ένας πρώην υπουργός ότι σχεδιάζεται η δολοφονία του και να καταθέτει στοιχεία με αποδείξεις και ονόματα είναι πολύ σοβαρό. Πριν υπάρξουν θύματα πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση και να αποκαλυφθούν όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο. Ωστόσο, πρέπει να κάνουμε ορισμένα ερωτήματα που έρχονται αβίαστα μετά από τις δηλώσεις Πανούση:

1.Ποιος είναι ο ρόλος του κ. Παρασκευόπουλου, υπουργού Δικαιοσύνης σε όλη αυτή την υπόθεση; Γιατί αφήνονται πολλά υπονοούμενα εναντίον του; Ποιος είναι ο ρόλος του λοιπόν και σε σχέση με την εγχώρια τρομοκρατία;

2.Να θυμίσουμε ότι ο κ. Παρασκευόπουλος το μόνο πράγμα που έκανε τους προηγούμενους μήνες ήταν να νομοθετήσει για να βγει με βραχιολάκι από τη φυλακή ο αρχιτρομοκράτης Ξηρός και ο εκκολαπτόμενος ληστής τραπεζών Ρωμανός.

3.Τι συμβαίνει στις φυλακές και κυρίως εκεί όπου υπάρχουν Πυρήνες της Φωτιάς και άλλοι καταδικασμένοι για τρομοκρατία; Μήπως είναι αυτοί που ελέγχουν τις φυλακές και συνεχίζουν να ενεργούν παρ’ ότι είναι μέσα στα κελιά; Μήπως έχουν αναπτύξει αγαστές σχέσεις με σκληρούς ποινικούς και κυρίως με τη μαφία των Αλβανών κρατουμένων που κάνουν τα πάντα για λίγα ευρώ;

4.Μήπως κάποιοι… επαναστάτες της εγχώριας τρομοκρατίας θέλουν να βγάλουν από τη μέση πολιτικά και όχι μόνο στελέχη χρησιμοποιώντας μισθοφόρους; Μήπως οι Πυρήνες της Φωτιάς, ο Μαζιώτης, ο Ξηρός και οι άλλοι έγκλειστοι τρομοκράτες τυγχάνουν προστασίας από πολιτικά πρόσωπα που κινούνται στο χώρο της Αριστεράς; Και μήπως εξαιτίας της ασυλίας που έχουν μπορούν να οργανώνουν ακόμη και μέσα από τις φυλακές ληστείες, τρομοκρατικές υποθέσεις ή δολοφονίες ανθρώπων που θεωρούν… ταξικούς εχθρούς;

5.Μήπως οι έγκλειστοι τρομοκράτες και οι φίλοι τους απ’ έξω εκνευρίστηκαν αφενός γιατί οι αρχές σταμάτησαν το σχέδιο «Γοργοπόταμος», δηλαδή την ανατίναξη του Κορυδαλλού για να βγουν έξω οι Πυρήνες της Φωτιάς;

6.Σ’ όλη αυτήν την μπερδεμένη ιστορία μήπως πρέπει να βάλουμε τις πρόσφατες συλλήψεις στο Βόλο και αλλού των ληστών του Διστόμου που αποδείχθηκαν και συνεργάτες του Μαζιώτη; Μήπως η πρόσφατη σύλληψη του Πετρακάκου, συνεργού του καταδικασμένου για τρομοκρατία έχει σχέση με όλα όσα καταγγέλλονται;

7. Απορίας άξιον είναι επίσης γιατί τόσα χρόνια η Αστυνομία δεν έχει συλλάβει τον Παλαιοκώστα ο οποίος έχει στενές σχέσεις με την τρομοκρατία. Επίσης που μπορεί να κρύβεται η Πόλα Ρούπα, γυναίκα του Μαζιώτη τόσο καιρό; Με διαλυμένη υποτίθεται οργάνωση και με ένα μικρό παιδί μαζί της πόσο εύκολο είναι να διαφεύγει της σύλληψης; Μήπως επίσημοι και ανεπίσημοι φορείς την καλύπτουν;

8.Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, η ΕΥΠ, που είναι χαμένη; Με τι ασχολείται; Είναι δυνατόν να μην ξέρει τι συμβαίνει στις παρυφές της τρομοκρατίας; Τις κινήσεις που γίνονται στα Εξάρχεια; Αλλά και τα όσα συμβαίνουν εντός των φυλακών; Αν είναι ανίκανοι εκεί στην ΕΥΠ τότε να παραιτηθούν; Αν κρύβουν κάτι τότε πρέπει να φύγουν με τις κλωτσιές πριν υπάρξουν θύματα.

Η κυβέρνηση της «Αριστεράς» μπαίνει σε πολύ επικίνδυνα και βαθιά νερά. Σίγουρα υπάρχουν τίμιοι και πραγματικοί Έλληνες που δεν θέλουν να δουν νεκρούς από τα χέρια τρομοκρατών, πολλώ δε μάλλον πολιτικές δολοφονίες πρώην ή νυν υπουργών. Υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι στο όνομα της ψευτοπροοδευτικότητας και της υπεράσπισης των δικαιωμάτων πραγματικά σκληρών δολοφόνων και τρομοκρατών ξεχνούν ότι δικαιώματα έχουν και τα θύματα, οι συγγενείς τους ή οι υποψήφιοι στόχοι. Αν λοιπόν υπάρχουν στελέχη της Αριστεράς που γνωρίζουν για σχέδια δολοφονίας ανθρώπων όπως ο Πανούσης και το κρύβουν τότε το κρίμα στο λαιμό τους αν γίνει κάτι κακό. Αν ανάμεσα σε αυτούς που έχουν γνώση του τι συμβαίνει είναι και ο πρωθυπουργός τότε η υπόθεση αποκτά διαστάσεις εξαιρετικά σοβαρές και επικίνδυνες. Ίσως κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή για την Ελλάδα συγκυρία με τα οικονομικά προβλήματα και το Προσφυγικό να απειλούν την υπόστασή της. Μια κυριαρχία της τρομοκρατίας και τυφλά δολοφονικά χτυπήματα θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα σε μια χώρα που κινείται στην κόψη του ξυραφιού.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 09/11/2015 07:15:48

  Δεν μπαίνει τώρα.Η τρομοκρατία της αριστεράς απασχολεί όλα αυτά τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης υπό την ανοχή της ηγεσίας της ΝΔ που έκανε το κορόιδο.Τώρα απλώς έφθασαν και στην κυβερνητική εξουσία.
  75 ανθρώπους έχουν σκοτώσει στη μεταπολίτευση οι αριστεροί τρομοκράτες και η ΝΔ πριν τον Σαμαρά "σεβόταν και τιμούσε" τους αγώνες των δολοφόνων και ήταν ταμπού η θεωρία των δύο άκρων.
  Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο,ο σύριζα πάντα είχε σχέσεις με τρομοκράτες.

 2. Naruto avatar
  Naruto 09/11/2015 09:53:42

  Και για όποιον δεν κατάλαβε αυτό είναι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς .
  Οι κομμουνιστές δεν παραιτήθηκαν ποτέ απο την ένοπλη βία , γι΄αυτούς ο εμφύλιος δεν τελείωσε ποτέ , απλώς μετατράπηκε σε ψυχρό εμφύλιο πόλεμο .
  Μόνο κατα την διάρκεια της χούντας είχαν γίνει ακίνδυνοι και ευγενικοί ιδεολόγοι .
  Κάποτε θα πρέπει να υπάρξει μια συμφιλίωση για να γίνει μια νέα αρχή .

 3. Sea Loyalty avatar
  Sea Loyalty 09/11/2015 15:56:02

  Αν το θέμα της παρούσας κυβερνώσας αριστεράς το δεις ως δεξιός, χαίρεσαι για το ξεγύμνωμα και την από πάσης φύσεως αποκαθήλωση την οποία υπέστη η αριστερά και μπορείς να τρίβεις τα χέρια σου όπως μπορείς να τους τρίβεις στην μούρη την ανοησία τους, την ανικανότητα, το ότι είναι απάτριδες και τόσα άλλα. Αν το δει κανείς διαφορετικά, θλίβεται που τόσοι άνθρωποι εξαπατήθηκαν και οι οποίοι ήταν απλοί ιδεολόγοι και ιδέα δεν είχαν για το τι κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα.

 4. Α.Π. avatar
  Α.Π. 09/11/2015 16:24:19

  "Πρώτη" (στην πραγματικότητα δεύτερη) συμ-φορά "Αριστερά" των εκατομμυριούχων, με γιούς και κόρες κουκουλοφόρους, εξ ου και η αγάπη τους γι' αυτούς. Και η ΝΔ μοιραία και άβουλη αντάμα..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.