Η Γραμματέας Διαφθοράς εμφανίζεται ως δικηγόρος εταιρείας συμφερόντων του Αρτεμίου
06/04/2019 23:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η Γραμματέας Διαφθοράς εμφανίζεται ως δικηγόρος εταιρείας συμφερόντων του Αρτεμίου

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις που αφορούν την υπόθεση "Μανώλη Πετσίτη", δημιουργώντας ακόμη περισσότερα ερωτήματα για το δίκτυο προσώπων που εμπλέκεται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το "Πρώτο Θέμα της Κυριακής", η Νατάσα Ξεπαπαδέα, σημερινή γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και διορισμένη από τον Ιούνιο του 2015 ως διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, εμφανίζεται ως πληρεξούσια δικηγόρος το 2016, το 2017 και το 2018 της κυπριακής εταιρείας Hi-Med Solutions Ltd με έδρα τα γραφεία του Αρτεμίου στη Λευκωσία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κυρία Ξεπαπαδέα αντιδίκησε με το Ελληνικό Δημόσιο το 2018 υπερασπιζόμενη την κυπριακή εταιρεία.

Αναστασία Ξεπαπαδέα: Συκοφαντικό δημοσίευμα, επιχειρείται η σπίλωση και ο στιγματισμός μου

Για συκοφαντικό δημοσίευμα κάνει λόγο η Γενική Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα, αναφερόμενη σε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος με τίτλο: Η Γραμματέας Διαφθοράς ήταν δικηγόρος σε δουλειές του Αρτεμίου.

Σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

"Ως πρώτη απάντηση στο συκοφαντικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος και σε όσους άκριτα το αναπαράγουν: Δεν είναι ούτε νόμιμο, ούτε ηθικό να επιχειρείται η σπίλωση και ο στιγματισμός μου, ως μέσο για την επίτευξη πολιτικών σκοπιμοτήτων. Ο συντάκτης και οι εμπνευστές της απίθανης κατασκευής θα κληθούν να λογοδοτήσουν αρμοδίως για το συκοφαντικό δημοσίευμα που μετατρέπει σε "σκάνδαλο" την κατά νόμον εκπροσώπηση ενός νομικού προσώπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν την άποψή μου πριν με συκοφαντήσουν, καθώς ήδη γνώριζαν ότι ουδέν (ηθικώς ή νομικώς) μεμπτόν υφίσταται σε βάρος μου. Όμως, ακόμη και η παραπληροφόρηση έχει ως όριο την ηθική και το νόμο για τα οποία δήθεν κόπτεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος".

Πηγή:capital.gr