Η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση…
29/10/2015 18:38
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση…

Το χάος ζει και βασιλεύει. Μπαρούφες το παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στον ήδη βαρύ λογαριασμό φορτώνει και άλλα βάρη στον κοσμάκη.

Έχει χαθεί η μπάλα στην κυβέρνηση. Επικρατεί το απόλυτο χάος. Στον κυκεώνα των εξελίξεων όπου ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του πορεύεται με οδηγό το ράβε ξήλωνε καταρρίπτονται με παταγώδη τρόπο οι μπαρούφες περί παράλληλου προγράμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο αδυνατεί να βρει ισοδύναμα αλλά φορτώνει με νέους φόρους και νέες περικοπές τα εισοδήματα όλων εκείνων στο όνομα των οποίων μιλάει και υποτίθεται ότι πολιτεύεται. Των φτωχών και αδυνάτων. Τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι τις τελευταίες μέρες δεν έχουν τελειωμό. Επιβάρυνση και διεύρυνση των τελών κυκλοφορίας, έκτακτες εισφορές, περικοπές και κύριων συντάξεων κλπ.

Και σ’ αυτό το μπάχαλο ο ερασιτεχνισμός της κυβέρνησης φτάνει στο σημείο να αδειάζει και τους ψηφοφόρους της. Της κακομοίρας γίνεται στο δημόσιο όπου οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ανάστατοι με το συνταξιοδοτικό τους από την επαπειλούμενη κατάργηση της 35ετίας, ενώ το γεγονός και μόνο ότι αυτή η κυβέρνηση στο τέλος φτάνει να διορίζει ως γραμματείς στα δικαστήρια τις καθαρίστριες του υπουργείου οικονομικών προκαλεί κλαυσίγελο.

Στο μεταξύ έχει φορτωθεί με τις διαπραγματευτικές της επιτυχίες την υποχρέωση να φιλοξενήσει περισσότερους πρόσφυγες από ότι άλλες χώρες της Ευρώπης με λιγότερα οικονομικά προβλήματα και ταυτόχρονα οι Γερμανοί και δια της επίσκεψης του Στάινμάγιερ στην Αθήνα ξέκοψαν κάθε συζήτηση για δημοσιονομική χαλάρωση του προγράμματος εξαιτίας του προσφυγικού.

Από όλα αυτά τι μένει; Να δηλώνει ο Τσίπρας στον Γερμανό υπουργό εξωτερικών ότι η κυβέρνηση του έχει αναλάβει να εφαρμόσει μέτρα που δεν πιστεύει. Ε και; Τα εφαρμόζει και μάλιστα στη χειρότερη εκδοχή τους; Αυτό μετράει για την τσέπη και τη ζωή του κοσμάκη. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Να λυπηθούμε τον Τσίπρα για τις υπαρξιακές και ιδεολογικές του αναζητήσεις και τύψεις; Πάει πολύ. Το αποτέλεσμα είναι ένα και λέει ότι εφαρμόζει το χειρότερο μνημόνιο.

Το αποτέλεσμα επίσης είναι ότι ζούμε μια από τις μεγαλύτερες απάτες ψευδών υποσχέσεων του τύπου υπογράψαμε μνημόνιο με δύσκολα μέτρα αλλά θα εφαρμόσουμε παράλληλο πρόγραμμα για να μην εφαρμόσουμε τα δύσκολα του μνημονίου, όπως περίπου ήταν οι εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Και το αποτέλεσμα είναι να τρέχει άρον άρον για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών γιατί τελικά κατάφερε να φέρει στο τραπέζι της συζήτησης το κούρεμα των καταθέσεων αφού πρώτα με τις ανοησίες του έφερε στη ζωή και τα capital controls.

Και μη χειρότερα είναι πια να ευχόμαστε μ’ αυτούς τους αλμπάνηδες που έχουμε μπλέξει...

ΣΧΟΛΙΑ

  1. George N avatar
    George N 30/10/2015 16:13:23

    Αδικείται την συνεισφορά του Τσιπρα και του ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφή όλων των ιδεολογημάτων της Ελληνικής κοινωνίας. Ποτέ τόσοι λίγοι δεν κάνανε τόσα πολλά (σε αυτόν τον τομέα) σε τόσο λίγο. Πήρε 40 χρόνια για να κτισθούν και λίγους μήνες για να καταπέσουν. Όποια κι αν είναι η καταστροφή που φέρνουν το μέλλον θα είναι σίγουρα καλύτερο αν έχουμε όλοι συμφωνήσει ότι 1+1=2 και όχι να πιστεύουν οι μισοί ότι μπορεί να κάνει και 11 (πάντα στο 10δικο :-) )

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.