Η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε ποτέ – Marc: Ανήσυχοι για τα χειρότερα οι Έλληνες
21/09/2016 22:39
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η ελπίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε ποτέ – Marc: Ανήσυχοι για τα χειρότερα οι Έλληνες

Καθόλου αισιόδοξα δεν είναι τα ευρήματα δημοσκόπησης της εταιρίας Marc για λογαριασμό του Alpha. «Ανησυχία για τα χειρότερα» είναι η αίσθηση που κυριαρχεί μεταξύ των πολιτών με το ποσοστό που δίνει αυτή την απάντηση να φτάνει το 83,1%!

Στο ερώτημα ποια λέξη απηχεί τη στάση των ερωτώμενων απέναντι στην κυβέρνηση, το 34% απαντά οργή/θυμό και το 37,7% απογοήτευση.

Σε ερώτηση για την αξιολόγηση της πορείας της κυβέρνησης, αρνητικά και μάλλον αρνητικά απαντά το 83,8%.

Ερωτηθέντες πώς θα ήταν τα πράγματα με κυβέρνηση Ν.Δ., καλύτερα απαντά το 34,6%, χειρότερα το 34,4%, περίπου τα ίδια 26,1%

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, στο ερώτημα «σας ικανοποίησε η παρουσία του Πρωθυπουργού;», «όχι και μάλλον όχι» απαντά το 72%, «ναι και μάλλον ναι» το 13,2.

Στην ίδια ερώτηση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «όχι και μάλλον όχι» απαντά το 51,4% και «ναι και μάλλον ναι» το 31,8%.

Στο ερώτημα ποιος έχει το καλύτερο σχέδιο, το 15,2% απαντά ο Αλ. Τσίπρας και το 33,7% ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ωστόσο, το 45,9% απαντά «κανένας ιδιαίτερα».

Στο ερώτημα αν οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι από τη διαδικασία αδειοδοτησης των καναλιών, ποσοστό 76,7% απαντά «όχι και μάλλον όχι» και ποσοστό 16,2% «ναι και μάλλον ναι».

Η έρευνα της Marc είναι πανελλαδική και διεξήχθη από τις 19 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων.

eleftherostypos.gr