Η απάντηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα στον προκλητικό Πολάκη: Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει
12/09/2016 18:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Η απάντηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα στον προκλητικό Πολάκη: Έχουν χάσει την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει

Η δημοσιογράφος του ALPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που της εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Όλες αυτές είναι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εν ώρα δουλειάς. Δεν βρήκαν τίποτα να προσάψουν και έβγαλαν εκείνες τις φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλουν τόσο πολύ, να βγάλω και φωτογραφίες και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πρωτοκλασάτα, με τον πρωθυπουργό… Γιατί με τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν βγάζουν όλοι οι συντάκτες φωτογραφίες αναμνηστικές;» δήλωσε η δημοσιογράφος στο «Βήμα FM», σχολιάζοντας τα όσα τις καταλόγισε ο κ. Πολάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Μπορώ μετά από 20 χρόνια στη δουλειά να κάνω κριτική σε οποιονδήποτε πολιτικό, σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, γιατί ακριβώς δεν ξέρω τι ψηφίζω, και νομίζω ότι μπορώ να μιλάω με αντικειμενικότητα, αυτό είναι το παράσημό μου. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν με ενδιαφέρει πραγματικά.. Καταλαβαίνω αυτήν την πρακτική, είναι όντως πρωτόγνωρη… Έχουν χάσει κάποιοι την ψυχραιμία τους, δεν πειράζει», επεσήμανε.

Αναφερόμενη στην ερώτηση που έκανε στον κ. Τσίπρα είπε: Έκανα την ερώτηση για ποιο λόγο; Για να βοηθήσω κάποιο κόμμα; Την προσωπική μου αγωνία μετέφερα, και άλλων 600 εργαζομένων, και χιλιάδων άλλων, οι οποίοι θα μείνουν στο δρόμο.

eleftherostypos.gr