Γιατί δεν αποκαλύπτει ονόματα ο κ. Παπαγγελόπουλος;
28/11/2015 18:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γιατί δεν αποκαλύπτει ονόματα ο κ. Παπαγγελόπουλος;

Πριν από μερικές εβδομάδες ο πρώην δικαστής και νυν υπουργός Παπαγγελόπουλος είχε αφήσει αιχμές για δικαστές λέγοντας: «Η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγγελέων κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Και τιμώ το έργο τους. Γνωρίζω ανθρώπους και πράγματα και γνωρίζω νομοθετικά και μη τερτίπια που χρησιμοποιούν κάποιοι για την παρεμπόδιση του έργου τους. Η δικαιοσύνη να μην είναι τυφλή ούτε κουφή όμως. Να είναι ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη».

Η δήλωση αυτή πέρασε στα ψιλά, άλλωστε, δεν έδωσε και συνέχεια ο ίδιος.

Στη Βουλή, ωστόσο, ο κ. Παπαγγελόπουλος που γνωρίζει καλά τη Δικαιοσύνη δεν έμεινε απλά σε αιχμές αλλά εξαπέλυσε και μια βόμβα. Είπε ότι: «Η σημερινή κυβέρνηση ούτε τροπολογίες σαν αυτή που συζητήθηκε σήμερα (σ.σ. τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ που ψηφίσθηκε τον Απρίλιο του 2013 και παρείχε το ακαταδίωκτο σε πρόσωπα για δάνεια που έδωσαν), ούτε δικαστικά πραξικοπήματα θα ανεχθεί».

Ερωτώμενος από δημοσιογράφους ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι ξέρει δικαστές που δεν λειτουργούν με βάση τις αρχές της Δικαιοσύνης και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα αναγκαστεί να παρέμβει, αλλά δεν έδωσε ξανά συνέχεια. Γιατί; Γιατί δεν αποκαλύπτει ονόματα; Αν υπάρχει παραδικαστικό κύκλωμα γιατί δεν το αποκαλύπτει; Γιατί δεν ξεριζώνει το απόστημα και αφήνει –αν υπάρχουν- δικαστές να δικάζουν δίκες «τυφλοί»;

Δεν αποκλείεται να υπάρχει βρομιά στη Δικαιοσύνη, άλλωστε σε μια χώρα που τίποτε δε λειτουργεί δεν κάνει εντύπωση και η διαφθορά στο χώρο αυτό.

Όμως, το γεγονός ότι ένας υπουργός και πρώην δικαστής κάνει τόσο σοβαρές καταγγελίες χωρίς να παρεμβαίνει και να παίρνει κεφάλια ίσως κρύβει κάτι άλλο πιο σοβαρό....

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τζανής avatar
    Τζανής 28/11/2015 19:31:38

    Γιατί δεν ξέρει ονόματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.