Για πρώτη φορά δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη – Μαζί τους Περιστέρα και Μαρέβα
16/06/2016 16:50
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για πρώτη φορά δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη – Μαζί τους Περιστέρα και Μαρέβα

Διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από αύριο ο γ.γ. του ΟΗΕ και η επίσκεψή του θα αποτελέσει αφορμή για το πρώτο κοινό δείπνο Τσίπρα-Μητσοτάκη, το οποίο μάλιστα θα είναι μετά συζύγων.

Το δείπνο έχει προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ, στο Μουσείο της Ακρόπολης, αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει ο Μπαν Κι Μουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 20:15.

Στο δείπνο, εκτός από τον γ.γ. του ΟΗΕ, τον κ. Παυλόπουλο και τη σύζυγό του, θα παρακαθίσουν ακόμη, όπως προαναφέρθηκε, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του Περιστέρα, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επίσης με τη σύζυγό του και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Το πρόγραμμα του Μπαν Κι Μουν το Σάββατο περιλαμβάνει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου στις 09:30. Το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, ενώ ακολούθως ο γ.γ. του ΟΗΕ θα μεταβεί στη Λέσβο για ολιγόωρη επίσκεψη, συνοδεία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Μπαν Κι Μουν, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό και θα επισκεφθεί προσφυγικές δομές.

eleftherostypos.gr