Για αρχή, ζητήστε συγγνώμη από τον Χρύσανθο
08/02/2018 11:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Για αρχή, ζητήστε συγγνώμη από τον Χρύσανθο

H κατάθεση ενός εκ των… «σοβαρών» μαρτύρων που έβαλε το Μαξίμου να σπιλώσει ανθρώπους εμπλέκει και στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, σε μια προσπάθεια να τον συνδέσει με τη Novartis και τις μίζες.

Λέει λοιπόν ο μάρτυρας ότι ο Φρουζής είδε τον Παπασταύρου, τον Λαζαρίδη, τον Πτωχό κ.λπ. Μάλιστα, για τον Λαζαρίδη λέει ότι τον συνάντησε στο γραφείο του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη λεωφόρο Αθηνών 110.

Ω του θαύματος η διεύθυνση αυτή είναι του ελληνικού Χρηματιστηρίου κι αμφιβάλλουμε αν ο Χρύσανθος Λαζαρίδης έχει πάει ποτέ εκεί, πόσο μάλλον να έχει και γραφείο. Ο μάρτυρας μιλά για κάποιον Λαζαρίδη σύμβουλο του Σαμαρά με γραφείο στη λεωφόρο Αθηνών, αλλά εκεί γραφείο έχει ο Σωκράτης Λαζαρίδης, πρόεδρος του Χρηματιστηρίου.

Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Φρουζής πήγε στο Χρηματιστήριο και συνάντησε τον πρόεδρό του; Ή μήπως δεν είδε κανέναν Λαζαρίδη αλλά ο μάρτυρας τα έκανε θάλασσα και μπέρδεψε τα ονόματα που του έβαλαν να πει ώστε να εμπλακεί και ο Σαμαράς; Τις ίδιες γκάφες δεν έκαναν και με το έγγραφο για τον Στουρνάρα;

Άμα είναι έτσι πρόχειρα φτιαγμένη η δικογραφία τότε παιδιά να μην κάνουμε προανακριτική, να κάνουμε κατευθείαν θίασο και σκηνοθέτης να είναι ο Παπαγγελόπουλος. Έχουμε να κόψουμε εισιτήρια…