Γεωργιάδης: «Να βρούμε τον τρόπο το μήνυμα της ΝΔ να περνά στην κοινωνία»
23/04/2016 14:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γεωργιάδης: «Να βρούμε τον τρόπο το μήνυμα της ΝΔ να περνά στην κοινωνία»

Το μεγάλο στοίχημα του κ. Μητσοτάκη είναι να καταφέρει να αλλάξει τη νοοτροπία των Ελλήνων τόνισε στην ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως η παράταξη πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός με ουσιαστικές καταστατικές αλλαγές, επισημαίνοντας όμως πως αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Ο κ. Γεωργιάδης υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά επισημαίνοντας τις μειώσεις στον ΦΠΑ στην εστίαση, στην έκτακτη εισφορά, στον φόρο στα καύσιμα και στον ΕΝΦΙΑ, τονίζοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει αυξήσει όλους αυτούς τους φόρους.

«Πρέπει να βρούμε τον τρόπο το μήνυμα της ΝΔ να περνά στην κοινωνία αλλιώς θα είμαστε πάντα έρμαιο του λαϊκισμού της άλλης πλευράς που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας «αρχιλαϊκιστή» τον κ. Τσίπρα. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον κ. Φίλη που ήταν στο ακροατήριο να απαντήσει πώς ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε τόσα πράγματα στον ελληνικό λαό χωρίς να έχει διασφαλίσει τίποτα και προέβλεψε πως ο ελληνικός λαός με το νέο μνημόνιο θα δοκιμαστεί πολύ. Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε τέλος πως έχει έρθει η ώρα η ΝΔ να προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές με νέα πρόσωπα.

e-typos.com