Γεννηματά: Δεν ψηφίζουμε μειώσεις στις συντάξεις - Δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς
28/11/2015 19:47
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γεννηματά: Δεν ψηφίζουμε μειώσεις στις συντάξεις - Δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν στις δηλώσεις της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά αμέσως μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Η κ. Γεννηματά δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω στον διάλογο και στην πολιτική συνεννόηση. Ομως αυτός ο διάλογος απαιτεί από όλους σοβαρότητα, αξιοπιστία και ειλικρίνεια. Δεν θα γίνουμε συνεργοί σε τακτικισμούς και επικοινωνιακά κόλπα. Είναι απόπειρα εμπαιγμού του ελληνικού λαού.

Δεν έγιναν δεκτές οι προτάσεις του πρωθυπουργού για τη δημιουργία των δύο επιτροπών. Υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία για το προσφυγικό. Χρειάζεται τολμηρή συνταγματική αναθεώρηση. Η κυβέρνηση να ξεκινήσει τις διαδικασίες άμεσα, από αυτή τη Βουλή. Το ασφαλιστικό δεν συζητήθηκε σε βάθος σε αυτή τη σύσκεψη. Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε μείωση συντάξεων. Τα υπόλοιπα θα συζητηθούν στη Βουλή. Η κυβέρνηση να δουλέψει σκληρά για να μη μειωθούν οι συντάξεις».

imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.