Γ. Κουμουτσάκος: Ο κ. Κοτζιάς κατέφυγε σε μίζερο μικροκομματισμό
04/02/2018 21:02
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Γ. Κουμουτσάκος: Ο κ. Κοτζιάς κατέφυγε σε μίζερο μικροκομματισμό

Ο τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την τοποθέτηση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά για το συλλαλητήριο, έκανε στο λογαριασμό του στο Twitter την εξής ανάρτηση: "Αντί ο κ. Κοτζιάς να ευχαριστήσει με σεμνότητα τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που σήμερα στο Σύνταγμα του έδωσαν δύναμη να διαπραγματευτεί από ισχυρότερη θέση, εκείνος κατέφυγε σε ένα μίζερο μικροκομματισμό, πολύ κατώτερο της ιστορικότητας των στιγμών. Κρίμα".

Ν. Κοτζιάς: Συνεχίζω να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας

Η πρώτη κυβερνητική αντίδραση για το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στηνπλατεία Συντάγματος προήλθε από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.

Ο ΥΠΕΞ με ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει:

"Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω, λοιπόν, με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας".

Nikos Kotzias@NikosKotzias

Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω,λοιπόν,με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας

Πηγή:Capital.gr-ΑΠΕ-ΜΠΕ