Φώφη Γεννηματά: "Κύριε Τσίπρα είστε τοξικός"
15/01/2019 15:49
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Φώφη Γεννηματά: "Κύριε Τσίπρα είστε τοξικός"

Φουλ επίθεση προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Τον χαρακτήρισε τοξικό και προειδοποίησε πως θα βρει μπροστά του το Κίνημα Αλλαγής, ενώ επισήμανε πως λύση είναι μόνο οι εκλογές.

Με εκφράσεις όπως "νομίζαμε πως τα έχουμε δει όλα, όμως δεν είδαμε τίποτα" και "υπάρχουν όρια στην γελοιότητα" είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη χάσει τη δεδηλωμένη. "Έχετε χάσει την δεδηλωμένη, θα πρέπει να πάτε σε εκλογές αλλά φοβάστε τον λαό" τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Σε υψηλούς τόνους ήταν η επίθεση για την τοποθέτηση του ναυάρχου Αποστολάκη στην θέση του υπουργού Εθνικής Άμυνας λέγοντας προς τον πρωθυπουργό "ντροπή σας να κρύβεστε πίσω από τον κ. Αποστολάκη, εάν υπάρχει σοβαρό εθνικό ζήτημα που απαιτούσε αυτή την επιλογή να έρθετε εδώ και να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό".

Ως προς την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από την κυβέρνηση υποστήριξε πως "τυπικά και μόνο διαλύθηκε ο συνεταιρισμός σας με τον κ. Καμμένο. Η παραίτηση Καμμένου ήρθε στον πιο βολικό χρόνο. Ένας γάμος από έρωτα για την εξουσία, τελειώνει όπως πρέπει σε ένα γάμο συμφέροντος. Θα είναι αμείλικτη η καταδίκη και των δύο".

Αίσθηση προκάλεσε και το "καρφί" της κ. Γεννηματά για την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου απαντώντας στον πρωθυπουργό που χαρακτήρισε "κουρελού" την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου. "Σήμερα ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης. Με ποια κυβέρνηση το ζητάτε αυτό; Γιατί είδα τους ίδιους υπουργούς να κάθονται στα έδρανα, και μάλιστα μία εξ αυτών μετείχε στην κυβέρνηση-κουρελού όπως χαρακτηρίσατε την κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου".

Η ίδια τόνισε πως εκείνη η κυβέρνηση είχε την δεδηλωμένη που δεν έχει η σημερινή.

Πηγή:capital.gr